Amics SAT Ibai 11

Normalment som de riure a les fotos, però en aquesta l’Ibai ens va suggerir una mirada un punt més… Com volent dir… Eh?… A l’horitzó i tal. Com si hi hagués alguna cosa al fons.

 

 

Amics,
quedem aquesta nit a les 22:00 al Teatre Grec de Barcelona. Sigueu molt puntuals. Us costarà reconèixer-nos quan ens veieu perquè anirem mudats. Una mica com a la foto però encara més guapos. Vosaltres vindreu guapos? Hi ha gent al Twitter que fa córrer el hashtag #deGalaalGrec. Som-hi. Si voleu, us convidem a posar-vos aquell vestit de les grans ocasions, aquella camisa de que us torna a quedar bé, aquells pantalons que mai fallen. Veniu de la manera que us sentiu guapes i guapos. Ah! El concert ahir va penjar el cartell de SOLD OUT. Per tant, el que passi al Grec quedarà entre les més de vint persones que poblarem l’escenari i les més de 2000 que encendreu la grada. Ningú més. Vosaltres i nosaltres. Colze a colze. Dues hores per viure el concert com volgueu. És el vostre concert. Nosaltres no desaprofitarem ni un segon perquè sabem que ben poques vegades podrem fer un bolo així. Portem mesos preparant-ho tot, intentant mimar cada detall, pensant com us podem sorprendre, definint un pla concís que ens permeti complir el nostre objectiu: entretenir-vos i fer que sortiu més feliços del que heu entrat.

Fins ara!

PD: El hashtag de la nit serà #Amics10Anys

 

Apunta’t a la newsletter