Amics,
dies intensos d’assaig. Queden 9 dies per estrenar l’espectacle dels 10 anys al Grec i l’activitat és frenètica. Hem fet una selecció de cançons guapa, guapa. Sonaran clàssics d’aquells que segur que més d’un ni s’imagina compaginats amb els temes que tothom s’espera. És impossible resumir 10 anys en dues hores… Però ho intentarem.

Després de l’stage que vam poder al SAT podem dir que la Big Band es va acoplant a la nostra banda transformant els temes i portant-los a una nova dimensió, vestint-los de gala per una nit. En Vicens Martin ha fet una feina enorme arrajant i ara només queda compactar-ho tot perquè sigui la mare dels bolos Koetes.

Aprofitem per dir-vos que només queden unes 100 entrades per arribar al SOLD OUT total al Grec i a Cap-Roig. Dues dates: 30 de juliol i 6 d’agost. Si voleu venir, no badeu. Aquí teniu l’agenda!

PD: Aprofitem el post d’avui per resoldre també el concurs ENGLISH TIME. Gràcies a tots els que heu participat per les vostres aportacions. Ara ja sabem una mica més d’anglès tots plegats. Les entrades per un concert abans que acabi la gira van per l’Anna Bassach Pla. Felicitats. Escriu-nos un email a amicsdelesarts@gmail.com.

 

Apunta’t a la newsletter