Captura de pantalla 2015-06-25 a les 14.13.10

Nois, com ja sabeu aquest dimarts 30 de juny fem un concert en un lloc molt xulo de Barcelona, la Torre Bellesguard d’en Gaudí dins del cicle Nits Gaudí.

D’entre tota la gent que vingueu aquell vespre hem pensat que seria divertit visitar la Torre plegats. Així doncs sortegem 5 passes dobles per fer una visita guiada a la Torre amb nosaltres. Com participar en aquest sorteig? Molt senzill. Feu-vos arribar una foto vostra amb l’entrada del concert a la mà i pengeu-la a l’instagram amb el #amicsGaudí o envia-la al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com. Dimarts al matí us direm els 5 afortunats.

Més coses, el concert comença a les 21:30h, però tots els que vingueu abans tindreu una cervesa gratuïta . Obren portes a les 19:30h.

I després del bolo ens quedarem a firmar i a comentar la jugada del concert amb qui vulgui.

Res més, abans de marxar recordar-vos que la gira continuarà el 4 de juliol al Canet Rock, el 10 de juliol al Festival Feslloch a Benlloch (Castelló), l’endemà, el dissabte 11 de juliol serem a Alella (Jardins del Marquès), el 18 de juliol al Festival Paupaterres de Tàrrega i el 30 de juliol al Teatre Grec de Barcelona en el marc del Festival Grec presentat l’espectacle del 10è aniversari amb Big Band. Quin juliol més guapo que ens espera.

 

Apunta’t a la newsletter