Gràcies per aquest Festivalot 2015

Gràcies per aquest Festivalot 2015! (foto: laietus)

Gràcies! Aquesta és la paraula. Gràcies a tots vosaltres que ho heu fet possible. Per creure en nosaltres des del primer moment i apuntar-vos sense pensar-ho en aquesta primera edició del Festivalot. A la Rita, la directora del festival que no ha parat, a tot l’equip de producció: la Mamen, l’Anna, la Gemma, la Maria, l’Alba, l’Irene i a tot l’equip de Pistatxo Produccions: la Bego, en Roger, en Carles i en Kurti. Heu estat la nostra sala de màquines. A tots els tècnics que heu pencat com mai a cada escenari. A en Toni i el seu equip per emmarcar cada moment en fotos,  i a l’Albert per fer-ho en fotogrames.  A tots els voluntaris, que sense vosaltres això no hagués anat tan fi com ha anat, a l’Home que treballa fent de gos perquè ha ballat i ballat a dalt de l’escenari i ens ha fet feliços a tots, a tots els artistes del festival per la seva professionalitat i entrega, a l’ajuntament de Girona per obrir-nos les portes de la ciutat de bat a bat i a tots els patrocinadors que heu posat el vostre gra de sorra perquè el Festivalot fos una realitat. Gràcies a tots i a tots els que segur que ens deixem.

Mires enrere i t’adones que el que ha passat és molt gros. Com una idea que va néixer el setembre de l’any passat a la nostra oficina de Pistatxo s’ha materialitzat amb tota la seva força aquest cap de setmana. Sembla com si tots els astres hagin treballat perquè tot anés rodat: que si un cel blau i ras, que si la ciutat estava preciosa, que si la gent volia música pels quatre costat, que si paradetes al carrer, que si instal·lacions d’art urbà, que si el Barça guanya la champions. Només ens ha faltat l’ascens directe del Girona.

Del Festivalot ens n’emportem una cosa molt gran. La cara dels nens ballant, cantant, jugant, i disfrutant “com nens”. I sí senyors, ho hem fet per això. Per a les família i pels NENS! Aquesta és l’única cosa que ens ressonava a dintre i ens impulsava durant tot el cap de setmana.

Esperem que ho hagiu passat bé. I amb aquesta acollida segur que el festivalot continuarà l’any vinent!

Llarga vida al Festivalot!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=X5trGCyO3PU]

 

Apunta’t a la newsletter