festivalot-girona-independencia

Hola a tots,
això cada cop agafa més forma. Els escenaris del Festivalot comencen a envair Girona a poc a poc però amb pas ferm. Estem a 24h de que el festival sigui una realitat. Aquesta primera foto és de l’Escenari Diari Ara que acollirà els concerts gratuïts a Plaça Independència. Podreu trobar-hi Jordi Tonietti, Little Swing o La Tresca i la Verdesca, entre d’altres.

la-merce-festivalot

L’escenari de la Mercè és preciós. Els que hi heu estat ja ho sabeu. Els que el visiteu demà o diumenge per primera vegada caureu de cul a terra mentre gaudiu d’espectacles com Nora i el Jazz, Com sona Armstrong? o Bitels per nadons.

teatre-municipal-festivalot

I finalment el meravellós Teatre Municipal. Aquí hi haurà instal·lat l’Escenari NOEL, seu dels concerts de Pop-Rock. Veureu passar Joan Dausà, Els Catarres, Guillamino, Esperit i Els Amics de les Arts.

Us recordem que el Diari ARA avui ha publicat La Guia del Festivalot amb tota la informació pràctica que necessiteu saber per venir a Girona demà i diumenge.

Que arribi demà!

Apunta’t a la newsletter