Captura de pantalla 2015-06-18 a les 12.44.35
Amics,
us han fet mai una entrevista? Si la resposta és sí… Us han fet mai una entrevista en anglès? Si la resposta és sí… Us han fet mai una entrevista en anglès per televisió? Nosaltres ja podem contestar a tot que sí. Fa uns dies vam visitar la Marcela Topor a El Punt Avui TV i vam xerrar durant una bona estona sobre el grup, els 10 anys, els inicis… Si veieu que cometem errors gramaticals en les respostes no penseu pas que el nostre domini de l’idioma de Shakespeare flaquegi! (Ans al contrari!) Ho hem fet expressament. Tot estava pensat des d’un bon prinicpi. El motiu per cometre errors on purpose era que volíem crear un joc 2.0 amb vosaltres. I ja el tenim aquí. Atenció: entre tots els que sigueu capaços d’identificar i corregir 5 errors gramaticals que cometem durant l’entrevista en un comentari a sota d’aquest post sortejarem entrades per un concert. Ja veurem quin però serà abans d’acabar la gira, no patiu!

Exemple
00:30 Dani diu “in the end” quan hauria de ser “at the end” (Aquesta no val!)

Juguem? Let’s go! Cliqueu aquí.

Apunta’t a la newsletter