Això és un festival. Foto: Toni Vilches.

Això és un festival. Foto: Toni Vilches.

Els escenaris estan a punt, les polseres preparades, els decibels controlats, les llums enfocades, els artistes impacients. Només faltàveu vosaltres. Benvinguts al Festivalot, benvinguts a Girona. Aquí ja fa dies que els carrers, les places i els autobusos estan tenyits d’un rosa fúcsia que es veu d’una hora lluny. Un estranya joguina mig cavall mig guitarra ho anunciava: a Girona en passarà una de grossa. Ha arribat el dia. Avui i demà aprendrem i disfrutarem, cantarem i escoltarem, riurem i ens emocionarem.

Voleu saber un secret? Hem creat el Festivalot pensant en una sola paraula. Que quina és? El verb “to play”. És la paraula més maca que té la llengua anglesa perquè significa “jugar” però també “tocar” (música o un instrument). Aquest cap de setmana a Girona farem nostres les dues accepcions d’aquesta meravella semàntica. Avui i demà a Girona jugarem música, jugarem els instruments. Hi sou tots convidats: nens, nenes, mares, pares, avis, àvies… Hem fet un festival a mida per aquesta joia de ciutat i l’hem pensat perquè TOTHOM en pugui gaudir.

Només faltàveu vosaltres. Gràcies per venir i que comenci la festa!

Apunta’t a la newsletter