IMG_20150611_112935

Avui arriba un post carregat de notícies.

Us presentem la cançó “Les quatre i deu” d’en Luís Eduardo Aute que hem versionat pel seu disc d’homenatge Giralunas. Al disc hi trobareu altres artistes com Estopa, Leiva, Miguel Poveda, Xoel lópez, Abel Pintos, Enric Montefusco i molts més. Esperem que us agradi la cançó.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=G1thaQeRk8E]

Seguim amb els concerts:

CARTELL_FestaMajor

1. El dissabte a les 00:00h serem en concert a Calella al Pati de l’Ós. Tot el programa de la Festa Major el podeu trobar aquí. (Atents: En cas de pluja es faria a la Fàbrica Llobet).

2. I a 5 minuts de Calella, l’endemà diumenge a les 21:00h a Sant Pol de Mar, l’Eduard cantarà algunes cançons d’Els Amics de les Arts acompanyat de la Banda dels Nens Wasabi en el concert benèfic per recaptar fons pel Centre Cultural i d’Esbarjo. Des de les 12 h del migdia hi haurà activitats.

cartell-print

 3. I finalment Canet Rock. El Hits de les Arts ja són aquí. Ja tenim la llista que vau triar de cançons que tocarem la nit de Canet. Aquella nit serà especial també perquè ens acompanyaran els vents, en Jaume, en Santi i en Tutu. Serà molt gran!

IMG-20150602-WA0005

Fins hi tot els trens s’apunten al Canet Rock!

Apunteu:

1. Jean-luc

2. Ja no ens passa

3. 4-3-3

4. Louisiana o els camps de cotó

5. L’home que treballa fent de gos

6. Monsieur Cousteau

7. Les meves Ex i tu

8. Tren Transsiberià

9. El matrimoni Arnolfini

10. Bed & Breakfast

Salut i bon dijous!

 

 

 

Apunta’t a la newsletter