Captura de pantalla 2015-05-07 a las 15.29.15

1. FUNDACIÓ LLUITA CONTRA LA SIDA – EPIDEMIA THE GAME – BAIXA-TE’L.

Amics, ara feia dies que no escrivíem. Després del “subidón” de la setmana passada presentant els videoclips, avui ens posem una mica al dia del que ha passat i passarà aquesta setmana.

Dilluns vam ser a la festa del Pitu on es va presentar el joc epidemiathegame.com que ha llançat la Fundació Lluita Contra la Sida per recaptar fons per a la recerca de la vacuna contra el virus. Sí senyors, en Ventura Clotet i tot el seu equip de científics estan a un pas petit petit d’aconseguir la vacuna i necessiten últim esforç. Per això, si us hi animeu…per 0,99€ us podeu descarregar per itunes i googleplay el joc i contribuir a la recerca.

2. LA FÀBRICA DEL MENJAR SOLIDARI – FERRAN ADRIÀ I EL CASAL DELS INFANTS

Captura de pantalla 2015-05-07 a las 15.43.22

Aquest diumenge 10 de maig a les 18:00h serem al Gran Teatre del Liceu on el xef Ferran Adrià torna a obrir la seva Fàbrica de menjar solidari. Nosaltres tocarem un tema dins d’aquest espectacle familiar i gastronòmic únic al món, que ja celebra la seva tercera edició. Va animeu-vos. L’entrada va pels projectes del Casal dels infants.

3. ELS HITS DE LES ARTS – CANET ROCK 2015 – TRIA EL REPERTORI DE LA NIT DELS AMICS

HITS DE LES ARTS

Nois prepareu-vos! El proper dilluns a Catalunya Radio podreu votar les cançons que voleu que toquem la nit del Canet Rock 2015. Hem batejat la nit com la nit d’Els Hits de les Arts. Així que estigueu atents a Catalunya Radio i trieu el repertori que voldreu sentir.

4. ENTREVISTES FAMILIARS DEL FESTIVALOT A L’EDUARD I A EN JOAN ENRIC

Us deixem amb les entrevistes que a ha fet l’equip del Festivalot a l’Eduard i en Joan Enric explicant com vivien de petits la música a casa. Ja veureu, són origens ben interessants. Entrevista a l’Eduard, i entrevista a en Joan Enric.

Amics aquest és l'Eduard de petit. Llegiu com vivia la música a casa a l'entrevista que li ha fet el Festivalot

Amics aquest és l’Eduard de petit. Llegiu com vivia la música a casa a l’entrevista que li ha fet el Festivalot

I sí, aquest és en Joan Enric de petit. També podeu llegir com vivia la música en família.

I sí, aquest és en Joan Enric de petit. També podeu llegir com vivia la música en família.

 

Salut i bon cap de setmana a tothom!

Apunta’t a la newsletter