Amics Liceu

Has de fer un foto molt dolenta per no semblar un tio interessant si A) fas posat seriós, B) la foto és en blanc i negre i C) ets als camerinos del Liceu amb la Ramba de fons.

Bon dilluns guapes i guapos,
ahir vam fer doblet. Al matí vam assistir a la matinal de cinema del Festivalot. La sala Truffaut de Girona va projectar “A film about Kids & Music” de la Sant Andreu Jazz Band. Gràcies a tots els que vau venir! A la tarda vam agafar els trastets fins a Barcelona per a participar a La Fàbrica del Menjar Solidari. Com tots sabeu és un acte organitzat per recaptar fons pel Casal d’Infants del Raval que compta amb la complicitat de primeres espases de la cuina de casa nostra com en Ferran Adrià, en Joan Roca, la Carme Ruscalleda i en Christian Escribà. La nostra aportació a l’espectacle dirigit per Minoria Absoluta i presentat per en Josep Cuní, va ser cantar La Taula Petita cap al final (molta gent al sortir ens deia: “Que heu tret disc nou? No l’havíem sentida mai aquesta!” Inclús un va dir: “Que som fans, eh! Que ens sabem Exercici Seixanta!”). Un plaer que comptin amb nosaltres per coses com aquesta. Gràcies a tots!

Foto finish

Abans de marxar, un parell de coses més! Al final el tema d’ Els Hits de la Arts (per escollir el nostre repertori al Canet Rock) començarà divendres. Aneu pensant però en quines cançons us agradaria sentir. Si ens deixeu algun comentari amb els títols que votareu ens fareu un favor perquè veiem clar que haurem de començar a assajar temes antics…

També dir-vos que demà serà un molt bon dia aquí al bloc.

Salut!

 

 

Apunta’t a la newsletter