Hit me!

Hit me!

Amics,
aquí teniu el link. Si cliqueu aquí, o aquí o aquí o també…  aquí  (tots porten allà mateix) anireu a la web des d’on es fan les votacions per la nit més democràtica de l’estiu. Aquest any Canet Rock hi portarem l’espectacle Els Hits de les Arts. Vosaltres trieu el repertori! Durant la gira anterior ja vam fer una cosa semblant amb els Concerts a la Carta, però en aquell cas deixàvem triar només una part del repertori. Aquí teniu una llista i en podeu votar deu. Les més votades seran les que tocarem. És un exercici molt estimulant per a nosaltres, i com us dèiem en el post anterior ja ens hem començat a arremangar per si surten alguns Hits que fa moooooooolt de temps que no pugen als escenaris.

Que sigui el que la gent vulgui!

Bon dilluns!

Apunta’t a la newsletter