Captura de pantalla 2015-04-08 a las 15.39.41
Amics,
gran notícia la de dilluns a la nit. Hem guanyat per tercer any consecutiu el Premi al Millor àlbum en Català del 2014 per Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure. Un gràcies estratosfèric a tots els que ens vau votar. El nostre representant a l’entrega de premis va ser l’Edu, que en recollir el guardó va dir que tant de bo algun dia els que cantem en català o altres llengües poguem sortir de la casella de “Millor álbum en…” i així optar a altres premis. Perquè en el fons, siguin en català o no, fem cançons, fem discos, fem videoclips… Tal qual. En tot cas gràcies a tothom que ha remat perquè aquesta grandíssima notícia fos possible.

Captura de pantalla 2015-05-13 a les 9.34.20
A part, també us volem anunciar que hem participat en un CD recopilatori que homenatja l’obra del gran Luis Eduardo Aute i on hi participa gent com Estopa, Leiva, Enric Montefusco, Miguel Poveda, Xoel López… La nostra aportació ha estat versionar el seu clàssic “Las cuatro y diez“. Hem adaptat la cançó al català amb el títol de Les quatre i deu (podem assegurar que l’adaptació de la cançó és més original que la del títol). El dia 25 de maig es publica el disc.

Bon dia a tothom!

Apunta’t a la newsletter