CD Festivalot 2015

Amics,
avui una notícia que ens fa moltíssima il·lusió compartir. Una de les maques. El Festivalot ha editat un CD solidari recopilatori de cançons dels grups que actuara  en benefici de la Fundació A. Bosch. El CD valdrà 5 euros i es pot comprar de tres maneres. 1) Online des de la web del festival, 2) amb el diari ARA del 23 al 31 de maig i 3) els dies 6 i 7 de juny a diferents punts d’informació del Festivalot.

El CD inclou temes d’11 grups que actuaran al Festivalot, entre els quals hi ha Els Catarres, Lali Rondalla, Landry el Rumbero, Guillamino o Joan Dausà. Un bon grapat de cançons que són una bona representació de la música que es podrà escoltar en directe al festival. Gràcies des d’aquí a tots els artistes, que han cedit les seves cançons de manera totalment desinteressada. 

Com alguns ja sabeu, la Fundació A. Bosch treballa amb diversos equips d’investigació de l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona, i té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils, contribuint al benestar de les persones durant la seva vida.

Bon dijous a tothom!

Apunta’t a la newsletter