Joan Muntal Els Amics de les Arts
Amics,
un cop passada la setmana boja de la publicació de La Taula Petita i els seus dos videoclips volíem fer un post per donar les gràcies a tothom que hi va participar. Si fer un videoclip ja és difícil, fer-ne dos en dos dies és una bestiesa immensa. Moltes gràcies Intricate (Pere, Feliu, Sira, Gabi & Company), per la vostra professionalitat: ho heu tornat a fer. Gràcies als dos directors. A en Marc Pujolar, per posar imatges a La Taula Petita multiplicant exponencialment el missatge la cançó. A l’Albert Blanch, per rematar la nostra gamberrada amb un clip d’una estètica i mala bava genials. Merci a tots els actors que van participar en els rodatges. Merci al gran Joan Muntal, per aguantar milions de canonades de confetti i ser allà quan el vam necessitar. Merci als ajudants de direcció, a la gent de vestuari, producció, elèctrics, càtering… No posarem els noms perquè segur que ens deixaríem algú. Els podeu trobar als crèdits del videoclip. Merci també al bar Raïm de Gràcia i al Parc Audiovisual de Catalunya per donar-nos facilitats per gravar-los.

La Taula Petita Els Amics de les Arts

I merci a vosaltres, lectors del bloc, per completar la cadena i fer que tot això tingui un sentit. Merci pel feedback i per les paraules maques.

Si encara no els heu vist…
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=hQjfE7ygfvw]
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=S1StzrP8US4]

Bon dilluns a tots!

Apunta’t a la newsletter