Temps de Festivalot

Temps de Festivalot

Amics,
queden 18 dies pel Festivalot i estem que no toquem vores. Com ja sabeu, el Festivalot és el primer Festival de Música en Família de Girona. Un projecte que veurà la llum el 6 i 7 de juny. Girona es tenyirà de famílies que respiraran música pels quatre costats. De moment, els autobusos ja en van plens, a les parets de les botigues només fas que veure-hi aquest animal mig cavall mig guitarra. La rebuda ha estat genial. Hem aconseguit complicitat de l’ajuntament, de les escoles de música, de grans patrocinadors, d’empreses locals… Només queda que arribi el 6 de juny i a gaudir!

Dir-vos també que ja s’ha venut el 80% de l’aforament. Estan EXHAURITS els dos passes de Catarres, els dos d’Els Amics de les Arts i dos dels tres de Bitels per Nadons. Hem ampliat dos concerts: per un costat Guillem i Marta Roma i per altra la Dixie Band de Taller de Músics en format marxing band. Recordeu que a part dels concerts de pagament… Hi haurà música gratis tot el dia a Plaça Independència i a l’exterior de la Mercè.

Captura de pantalla 2015-05-18 a les 10.16.01

Com que volem que sigui un cap de setmana ben dolç per tots vosaltres, us anunciem que: el millor xef pastisser del món, en Jordi Roca, ha fet el Gelat del Festivalot amb gust de postres de músic i que podreu trobar al Rocambolesc abans i durant el Festival. No cal dir que ens ha fet una il·lusió tremenda que algú tan important hagi volgut donar suport al festival. Gràcies Jordi!

All together now!

All together now!

Tota la info del Festivalot la trobareu en aquesta web! Últimes entrades a la venda!

Salut!

 

 

 

Apunta’t a la newsletter