_DSC6245b_baixa
Amics,
un cop més i ja en van tres. Tres de tres. Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure s’ha convertit en Disc d’Or. Hem arribat de nou a més de 20.000 còpies venudes i això, senyores i senyors, és una bogeria fantàstica. El primer Disc d’Or ens va sorprendre, el segon ens va confirmar que seguieu al nostre costat. Amb els temps que corren a nivell venda de discos aquest tercer és un regal immens. Gràcies. Ho hem dit mil vegades i ho seguim repetint (i sobretot ens ho repetim a nosaltres mateixos) perquè correm el risc de creure que vendre 20.000 discos és normal. No ho és. Avui, al 2015 és extraordinari, insòlit i excepcional. Ho hem (en el sentit més ampli del terme) tornat a fer. Gràcies.

els amics de les arts disc d'or
Aquest últim any ha estat impressionant. Hem tocat als millors teatres i auditoris, hem visitat els millors festivals, hem passat per les millors sales… i hem tingut la sort i el plaer de comprovar que encara sou allà. Que sou capaços de venir fins a Andorra, de portar més de 40 bolos en aquesta gira, de muntar un bus per l’estrena a Lleida, de venir als tres concerts (3!) de la Gira per UK & Irlanda, d’aparèixer als pobles més petits, d’aconseguir entrades per bolos que encara no estan penjats a la web, de seguir obrint aquesta pàgina amb la il·lusió de pensar “a veure quina una en porten de cap avui?”, de cantar totes les cançons als concerts, d’aixecar-vos quan la resta del públic ho fa i quan no… Perdoneu el to una mica nyonyi d’aquest post però amb la mà al cor us diem que no ens fa cap por encetar nous projectes, fer noves cançons, proposar-vos idees esbojarrades, avançar… perquè sabem que hi sereu. I junts arribarem fins allà on vulgueu.

amics arts disc d'or

Volem compartir aquest reconeixement amb tota la gent que va col·laborar en el disc. En especial amb en Ramon Aragall i en Pol Cruells (que ja fa molt de temps que són una part indispensable per nosaltres) i Sir Ferran Conangla (que un cop més es va posar a les regnes de la gravació). També, per suposat, volem donar les gràcies a la Bego i a tot el nostre equip de Pistatxo Produccions, a en Jaume Figueres d’Estudis Ground, a tot l’equip de tècnics que ens acompanyen en els directes, a la Trinitat del Disseny del Disc (Ibai-Cèlia-Cristian), a la gent d’Intricate i òbviament a l’Àlex Eslava i Discmedi per tots aquests anys de relació.

_DSC6276_baixa

Ara mateix som de camí cap a Madrid. Avui passem el dia allà fent entrevistes per promocionar el concert que farem el dia 28 de maig a la sala Sol. Pels que hi viviu, que sapigueu que a les 19.30 serem al Centre Cultural Blanquerna de Madrid fent unes quantes cançons en acústic. Us esperem avui i el dia 28 de maig amb tota la banda. Ah! I també ens podreu veure online avui al NoiseOff a les 14:00h.

A tots els que heu permès que siguem una petita part de la vostra vida… Infinites gràcies, seguim caminant.
(Metafòricament, eh… A Madrid hi anem en tren).

PD: I dilluns… Tot sobre el nou EP que publicarem aquest mes.

Apunta’t a la newsletter