Bon dia a tothom,

Ahir a les 16:38 vam fer una piulada in extremis anunciant que fèiem un concert sorpresa en acústic a la plaça de les Castanyes de Girona, al final de la Rambla. I va passar això. Va ser una manera molt maca de celebrar els 10 anys en petit format, tornant a l’origen (un carrilló, dues acústiques, un shaker i un piano de joguina), i d’agafar el relleu de l’Strenes i passar-lo al Festivalot d’aquest proper 6 i 7 de juny. Girona ciutat de música. Que no pari de sonar pels seus carrers.

Captura de pantalla 2015-04-26 a las 7.36.10

Molt bon rollo al concert sorpresa pels carrers de Girona

Captura de pantalla 2015-04-26 a las 7.34.31

La plaça estava molt maca

 

SPOILER o altrament dit FILTRACIÓ – Els Amics s’ajuden en tot

Alerta, el que ve a continuació és un spoiler o fragments filtrats del clip i cançó, per tant, si sou d’aquells que voleu reservar-vos per dimarts a primera hora i veure TOTA la cançó d’Els Amics s’ajuden en tot i el seu clip no cliqueu a l’enllaç de sota. Dit això seguim (hi ha algú que segueixi llegint?). Avui us portem un tros de la cançó inèdita Els Amics s’ajuden en tot i les primeres imatges del seu clip que es van emetre ahir al Telenotícies vespre de TV3. Esteu preparats? Aquí va.

Captura de pantalla 2015-04-26 a las 7.15.07

EP – LA TAULA PETITA – ja en PREVENDA

I notícia d’ultimíssima hora. Ja estan en PREVENDA les dues cançons del nou Ep digital “La Taula Petita” que surten aquest proper dimarts 28 d’abril. Si les voleu reservar per tenir-les tan bon punt sigui el dia del llançament i es us descarreguin al mòbil automàticament ho podeu fer en aquest enllaç d’iTunes.

PREMIS MÚSICA INDEPENDIENTE

I queden poques hores per tancar els Premios de la Música Independiente. Si voleu votar el “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” a Mejor Álbum en catalán ho podeu fer a la pàgina dels premis. Teniu fins avui a les 12 de la nit. 

ELS GALINDONS – GUANYADORS PER VOTACIÓ POPULAR DE L’AMICSVERSIONS

Captura de pantalla 2015-04-26 a las 8.04.45

I finalment dir-vos que ahir Els Galindons es van proclamar guanyadors per votació popular al concurs AmicsVersions amb la seva interpretació de Déjà-vu. Moltes felicitats nois. Per tant ja tenim els dos premiats del concurs. Premi de la Crítica: Painomi i Premi per Votació Popular: Els Galindons.

Des d’aquí gràcies a tothom per participar al concurs de versions i fer-lo gran!

Passeu un bon diumenge i ja volem que comenci la setmana.

Salut i bones idees!

 

 

Apunta’t a la newsletter