Captura de pantalla 2015-04-23 a las 0.22.01

I les guanyadores per votació de la crítica són Painomi. Felicitats noies per la versió que heu fet de Ciència-ficció.

VOTACIÓ DE LA CRÍTICA (o sigui Els Amics)

Amics, ens hem escoltat i reescoltat totes les propostes. De nou gràcies per apuntar-vos a la nostra iniciativa 2.0. Després de deliberar tots quatre (sinó veieu el vídeo deliberant) volem fer una menció especial a 4 versions que ens ha agradat molt per la seva qualitat i originalitat. Destacar la versió rockera de 4-3-3 que ha fet la Wendy Mouret des de Mèxic. Ens ha encantat la volta que li ha donat. A la versió espectacular de la Eclectic Colour Orchestra que ens ha portat el Preferiria no fer-ho a una altra dimensió. A l’originalitat d’en Julian Brock de fer La Merda se’ns menja en alemany des de Bochum i a la versió de Tots els Homes d’Escòcia que ha fet el cor jove O’clock. A totes els hi haguéssim donat un premi. Però només en podíem donar un. I aquest premi hem decidit que fos pel grup Painomi per la seva versió de Ciència-ficció. Moltes felicitats noies! Per l’arranjament, pel joc de veus, per l’originalitat i per acompanyar-lo amb una peça visual tan ben feta. Felicitats. Acabeu de guanyar tocar abans d’un concert nostre a Catalunya. Allà tindreu la oportunitat de tocar aquesta versió i d’ensenyar els altres temes propis del grup. 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=y1-AdM1reqw]

VOTACIÓ POPULAR (o sigui vosaltres)

I tal com us vam dir també tenim ganes de donar un altre reconeixament, el de la Votació Popular. Volem saber quina és la millor versió per tots vosaltres, els seguidors del bloc. Per tant, des d’ara fins dissabte a les 14 h podeu votar la vostra versió preferida aquí. El guanyador per votació popular s’endurà el vostre reconeixament i una trobada amb nosaltres abans d’un concert i entrades per a tota la banda.

Com ho fem per fer la votació popular?

Aneu a aquesta pàgina i clickeu al cor del costat del vostre vídeo preferit. El vídeo que tingui més cors o likes és el que guanya. I si voleu deixar comentaris a cada vídeo també seran benvinguts.

Captura de pantalla 2015-04-23 a las 0.15.25

 

 – VOTACIÓ POPULAR AQUÍ –

Aprofitem per desitjar-vos una feliç diada de Sant Jordi  i recordar-vos que les sorpreses no s’acaben al món d’Els Amics de les Arts. Aquest proper dimarts 28 d’abril en passa una de molt grossa. Surt l’Ep en digital (iTunes i Google Play) que porta per títol “La Taula Petita” amb dos temes nous, inèdits, acabats de sortir del forn, totalment per descobrir, inimaginables, en prímicia (i mil adjectius més que podríem posar “in eternum”): La Taula Petita i Els Amics s’ajuden en tot. I com que les bones noves no venen soles, dir-vos que també publicarem 2 vídeoclips alhora, un per cada cançó, i que han realitzat la gent d’Intricate Produccions. Nois, hem tirat la casa per la finestra. Estem d’aniversari.

Salut a tots i música!

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter