shared_picture

Connecta’t al blau. Foto: Marina Amorós

Amics, ahir va ser el dia mundial de l’autisme. Gràcies a tots per posar el vostre gra de sorra per fer-lo visible. D’entre totes les fotos rebudes la guanyadora del sorteig ha estat la foto de la Marina Amorós @AmorosSerra  Marina has guanyat la samarreta “Road to Boston” i el CD/DVD Tenim dret a fer l’animal. Per recollir el premi escriu-nos un email al correu amicsdelesarts@gmail.com

Ara nosaltres farem uns dies de vacances de setmana Santa per recarregar piles i estar en forma per la tornada a Cornellà del Terri (Pla de l’Estany). Recordeu que hi serem per la festa major aquest proper dissabte 11 d’abril. Si voleu reservar la vostra entrada ho podeu fer trucant al 645.86.46.18 o al fixe 972.59.45.32 i si sou de la terra a les botigues Cafè del Poste (c/mata 183, Mata), Can Mateu (c/ Lluís Companys de Banyoles), Gimnàs Triops (c/ Dr. Mascaró 23, Banyoles), Voltes Cafeteria (Plaça dels Turers 9, Banyoles), Tracció Shop (c/ Canal 1, Banyoles), Estanc Güell (Plaça de Sant Pere, Banyoles), Gimnàs Wellnes (c/ Sant Galderic NAU 3, Banyoles) i Discos Coll (Plaça Marquès de camps, 15, Girona).

Els Amics a Cornellà del Terri, el poble on vam gravar el Dinosaure!

Els Amics a Cornellà del Terri el proper dissabte 11 d’abril, el poble on vam gravar el Només d’entrar hi ha sempre el Dinosaure!

Dir-vos també que tornem al País Valencià aquest estiu. Ens fa molta il·lusió dir-vos que serem al FESLLOCH 2015, el festival que es celebrarà el 9, 10 i 11 de juliol a Benlloch (Castelló) i dedicat enguany al gran Ovidi Montllor. Altres confirmats al cartell són Zoo, Els Catarres, Aspencat, La Gossa Sorda,Arrap, Buhos, Contratempo, Ebri Knight, Égalité, El Blüe, El Diluvi, Júlia, Komfusió, Meteor, Mai Mai, Mox, Néstor Mont, Pepet i marieta, Smoking Souls, Talps, Tardor, VaDeBo i Rafa Xambó, Toti Soler i així fins a un total de 25 grups i solistes. Entrades a la venda a partir del 14 d’abril. Estigueu atents a la seva web.

feslloch2015 (1)

Bones vacances a tots família!

Els Amics.

 

Apunta’t a la newsletter