GREC
Amics,
ja tenim aquí el segon concert de l’espectacle 10 anys amb Big Band. El dia 30 de juliol actuarem al Teatre Grec de Barcelona dins el marc del festival GREC. De ben segur que molts de vosaltres havieu de venir al concert de l’any passat en aquest escenari mític de Barcelona. Ho recordeu? Va ser el concert de l’estiu que més ens va fer patir a tots plegats. Al final, la pluja ens ho va esguerrar tot i malgrat haver fet les proves de so amb normalitat el xàfec a una hora de començar va ser brutal.

Però… (“Emperò” que diu la gent gran), no hay mal que por bien no venga. Gràcies a no haver-hi tocat l’any passat ho podrem fer aquest any. Les dimensions i l’espectacularitat del lloc ens van de perles pel que tenim al cap. Recordeu que serem 20 músics dalt de l’escenari! Serà la única oportunitat de veure aquest espectacle a Barcelona i una de les poquíssimes en tot l’estiu. One-shot.

Esperem que us animeu, que vingueu i que el disfruteu. Les entrades s’acaben de posar a la venda fa pocs minuts aquí.

PD: Per anar fent boca us deixem amb el Documental del nostre pas pel GREC el 2012.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wanTRL5qDUw]

Apunta’t a la newsletter