connectat

Els Amics amb el corredor Albert Navarro amb la samarreta de la marató de Boston. “Córrer per l’Autisme).

 

Amics, demà dia 2 d’abril és el dia mundial de l’Autisme. I nosaltres hi volem posar el nostre petit gra de sorra per fer-lo visible. L’autisme és una alteració neurològica que afecta la percepció i el processament cerebral de la informació. Això fa que hi hagi una alteració en la interacció social i en la comunicació verbal i no verbal dels infants i adults. La gent de l’associació Aprenem treballa per cuidar els drets dels nens i persones amb autisme i avui els hi volem dediquem aquestes línies.

SORTEIG SAMARRETA

Només heu de fer-vos una foto amb una cosa de color blau i un element Amics de les arts: des d’una samarreta, a un cd, a una foto baixada d’internet, a la pantalla del mòbil escoltant el disc…el que sigui que us connecti amb el blau i amb Els Amics. El hashtag és #connectatalblau. D’entre totes les fotos que arribin via instagram, fanpage de facebook d’Els Amics i twitter sortejarem aquesta samarreta “ROAD TO BOSTON” del corredor Albert Navarro signada pels quatre Amics + el CD/DVD del directe “Tenim dret a fer l’animal”. Us hi animeu?

 

connectat2

 

Salut!

Apunta’t a la newsletter