Captura de pantalla 2015-04-13 a las 22.46.25

Amics, avui és el darrer encisat de la temporada. Pel Teatre Sat hem passat nosaltres, en Joan Dausà, les Oques Grasses, la Sara Pi, les Cantabile, els Cybee, l’Andrea Motis i en Joan Chamorro quintet & la Rita Payés i avui tenim el plaer d’anunciar-vos l’espectacle 100 anys de Sinatra amb la veu d’en Bruno Oro i la Vicens Martín Dream Big Band. Una primera divisió de músics al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Ja sabeu que després de l’espectacle tenim el famós 3r temps on podreu xerrar tranquil·lament amb els músics a l’entrada del Sat! mentres preneu una cervesa Damm cortesia de la casa i una hamburgesa Natrus de la gent de la Garrotxa.

Captura de pantalla 2015-04-13 a las 23.00.54

Només us volem dir que GRÀCIES per aquesta 1a edició. Gràcies per l’acollida d’aquest nou projecte d’Els Amics de les Arts. I per aquest mateix motiu, vosaltres, sí vosaltres!, heu fet possible que l’encisat continui. Avui ja us podem dir que al setembre torna una segona entrega de l’encisat. A finals de juny ja anunciarem el nou cartell amb els nous 8 concerts de la temporada: setembre 2015 – abril 2016. Amb ganes d’explicar-vos-en més coses.

Així doncs, avui dimarts no us podeu l’espectacle 100 anys de Sinatra. Començarà a les 21:00h. Entrades aquí.

I seguim, ahir vam ser al Crakòvia de TV3 fent un himne pel Barça. No us el perdeu. La situació és ben curiosa (sortim al minut 19:30 del vídeo).

Captura de pantalla 2015-04-13 a las 23.13.38

I dues coses abans de marxar. Aquesta setmana en passaran dues de molt grosses:

Una passarà el dimecres 15 d’abril a les 13:00h. Estigueu atents al bloc. Presentem una nova data de concert especial dels 10 anys amb els 20 músics de la Dream Big Band amb els quals revisitarem els 10 anys d’Amics. Agafeu-vos fort!

I a finals de setmana en passarà una de gegant (diguem que passarà concretament aquest divendres). O sigui que serà una setmana d’Amics total.

Només dir-vos també que divendres ens escapem a Madrid a fer un concert en acústic al Noise off Festival a les 14:00h (Concert en streaming al bloc amics, al facebook i a la web del festival online) i a la tarda a les 19:30h serem al Centre Cultural Blanquerna fent un showcase i retrobant-nos amb els seguidors de Madrid.

Captura de pantalla 2015-04-14 a las 3.28.33

I la cirereta del pastís serà el concert d’aquest dissabte a les 19:30h al Parc del Fòrum de Barcelona a la gran Telecogresca on acomiadarem el sol (per ser exactes, la posta de sol és a les 20:34h) i cantarem a la primavera!

Vinga, que no pari el tren!

Salut, música i amics!

Apunta’t a la newsletter