Captura de pantalla 2015-04-09 a las 9.35.17

Amics, avui fem el post des del tren RG1 en direcció a Portbou. Propera parada…Girona.

Comencem.

1A COSA: FES-TE VOLUNTARI DEL FESTIVALOT

Estudiants de la UdG!
Voleu ser voluntaris del Festivalot i formar part de la 1a edició del primer festival de música en Família de la ciutat de Girona? Doncs avui dijous 9 d’abril Els Amics farem dues xerrades explicatives. De 12.30 a 13.30 serem a l’aula A1 de la Facultat de Dret i de 16.00 a 17.00 serem a la Sala de Graus de la Facultat de Lletres. A més a més, hem obtingut un acord amb la Universitat de Girona i obtindreu 10h que es convalidaran com a crèdits ECTS.

2A COSA: VOTAR ELS AMICS DE LES ARTS a MEJOR ARTISTA als PREMIOS UFI DE LA MÚSICA INDEPENDIENTE

Sí senyor. El “Només d’entrar hi ha sempre els Dinosaure” ens porta una nova alegria. Estem nominats a “mejor álbum en catalán” pels #PremiosUFI. Si ens voleu votar només he d’anar a la web dels premis

www.premiosdelamusicaindependiente.com i fer un click. Això sí, us hem fet un vídeo tutorial de com votar. Ja veure que l’experiència de votar és només apte per a fidels seguidors. Gràcies pel vostre temps i suport per avançat.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=FjQYr4Yyv_4]

3A COSA: NO VINGUEU SOPATS AL CONCERT DE CORNELLÀ DEL TERRI D’AQUEST DISSABTE

Amics una bona notícia d’última hora. El carretó d’hamburgueses de la Garrotxa d’en Salvador de Natrus serà a Cornellà del Terri per posar el seu gra de sorra a la Festa Major. Tindrem concert i una pre-durant-o-postconcert hamburguesa per acompanyar la vetllada. Us la recomanem, és “canela fina”. Si encara no teniu l’entrada la podeu reservar al telèfon 645864618 o al fixe 972594532. I si sou de la terra us podeu acostar al Cafè del Poste (c/mata 183, Mata), Can Mateu (c/ Lluís Companys de Banyoles), Gimnàs Triops (c/ Dr. Mascaró 23, Banyoles), Voltes Cafeteria (Plaça dels Turers 9, Banyoles), Tracció Shop (c/ Canal 1, Banyoles), Estanc Güell (Plaça de Sant Pere, Banyoles), Gimnàs Wellnes (c/ Sant Galderic NAU 3, Banyoles) i Discos Coll (Plaça Marquès de camps, 15, Girona). Va que ja hi som!!!!

4A COSA: Showcase a Madrid, Radio 3 i concert en Streaming Noise Off. Pels que sou de Madrid i us agrada planificar bé les coses. El divendres 17 d’abril serem al Centre Cultural Blanquerna a les 19:30h per fer un showcase fent música de proximitat. Aquell dia també farem una escapada a Radio 3 al programa Disco Grande d’en Julio Ruíz i aprofitarem també per fer un concert en Streaming per tota la gent de casa amb la gent de Noise off el mateix divendres a les 14:00h. Estigueu atents al facebook amics, bloc amics i a la web de noise off festival. I recordeu que el 28 de maig serem a Madrid amb tota l’artilleria a la Sala Sol al Cicle Son Estrella Galicia a les 22:00h.

 I si heu arribat fins aquí i us feia mandra llegir, perquè avui esteu més d’escoltar, no patiu…encara tenim un darrer cartutxo per seduir-vos. L’Eduard ha fet un petit Audiopost on bàsicament explica el post d’avui (original eh?). Que dius, avui tinc mandra de llegir? i m’agradaria que me l’expliquessin…Doncs aquí el tens.

Bon dijous a tots!

Captura de pantalla 2015-04-09 a las 9.53.53

 

 

 

Apunta’t a la newsletter