Captura de pantalla 2015-03-14 a las 9.42.50

Amics, ahir va ser una nit animal a la Sala Salamandra de l’Hospitalet. Abans va tocar Coriolà amb molt bones sensacions i després vam arribar nosaltres amb un bolo missil. Una cançó darrera l’altra enllaçades al ritme frenètic de la nit. A “A Mercè d’un so” el públic va treure espases medievals “homemade” per corejar la cançó, a Armengol ens vam posar màsqueres d’animals per celebrar que aquesta setmana havíem gravat un parell de videoclips amb la gent d’Intricate que eren en bloc al concert d’ahir, a Preferiria no fer-ho vam ballar i ballar sense parar i Arnolfini el canó de confeti va inundar la nit de colors. Una darrera l’altra ens va portar a una nit intensa de música en els 10 anys del Let’s Festival. Des d’aquí gràcies a tots per la nit d’ahir.

Us deixem amb les fotos del gran Xavi Mercadé, sempre al peu del canó, posant imatges a les emocions. Podeu veure tot el seu àlbum al seu facebook @rockviu 

hospi2

hospi1

hospi6

 

 

hospi12

hospi3

 

hospi11

hospi8

I recordeu. Avui tenim concert a l’Atlàntida de Vic. Últimes entrades aquí!

Abans a les 19:30 farem un Streaming des del Teatre per ensenyar-vos el repertori que farem de la nit i per cantar un tema en acústic. Ho podeu seguir al bloc o al canal youtube amics

Apunta’t a la newsletter