toni vilches1

Bon dia a tots.

Dir-vos que estem flipant amb la bona acollida del primer concert especial dels Amics 10 any amb Big Band al Festival de Cap Roig. Les entrades volen. Mil gràcies per la vostra confiança en nosaltres. Estem preparant un espectacle molt xulo. Ja veureu.

 IMG_20150310_093937

Més coses, aquesta setmana estem molt contents d’anunciar-vos que Els Amics de les Arts serem per primera vegada al Pla de l’Estany. Serem a Cornellà del Terri, el poble on va veure néixer i créixer el “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”, al Pavelló Municipal a un preu increïble de 10€. Festa assegurada. Serà el proper dissabte 11 d’abril. Les entrades les podeu comprar trucant al 972594532 o anant al Cafè del Poste (c/mata 183, Mata), Can Mateu (c/ Lluís Companys de Banyoles), Gimnàs Triops (c/ Dr. Mascaró 23, Banyoles), Voltes Cafeteria (Plaça dels Turers 9, Banyoles), Tracció Shop (c/ Canal 1, Banyoles), Estanc Güell (Plaça de Sant Pere, Banyoles), Gimnàs Wellnes (c/ Sant Galderic NAU 3, Banyoles) i Discos Coll (Plaça Marquès de camps, 15, Girona).

Captura de pantalla 2015-03-04 a las 8.53.08

El Festivalot no para. En 48h es va vendre el 30% de les localitats. Ens encanta veure que la proposta agrada. Serà un cap de setmana de música en família que inundarà la ciutat. Des de la Plaça de la Plaça Independència al fantàstic Teatre Municipal i al Convent de la Mercè. Tot connectat amb música al carrer.

ElsAmicsdelesArts_NoiseOff

Concert Blogger: per fi fem un nou concert en streaming (o altrament dit concert Blogger). Apunteu-vos-ho a l’agenda. Serà el 17 d’abril a les 14:00h des de Madrid. Serem al Noise off Festival i tocarem per tota la gent de casa en directe. Podreu seguir el concert de 30 minuts des de la web i des del facebook d’Els Amics.

Va, que no parin de passar coses!

Apunta’t a la newsletter