Untitled-1

Amics,
aquest cap de setmana us convidem a agafar la Línia Amics. Divendres serem al Let’s Festival en concert. Compartirem cartell amb els amics de Coriolà a la Sala Salamandra de l’Hospitalet. Dissabte, en canvi, viatjarem cap a la sempre estimada (i durant molt de temps anyorada ciutat de Vic). Tres o quatre anys després de l’últim concert a una de les ciutats més tradicionalment considerades territori amic (mítics els bolos de la Pasternak, algú va ser-hi?), aquest cop colonitzarem l’Atlàntida per primera vegada. Si us animeu a agafar la Línia Amics aquest cap de setmana penseu que encara queden algunes entrades per tots dos concerts.

Nosaltres portem dos dies (ahir i avui) d’intensa activitat audiovisual. Aviat podrem ensenyar-vos imatges del que estem rodant. De moment, us recordem que demà publiquem la nostra primera cançó en anglès anomenada Hope to see you. Un hit discopop que pretén que vingueu als concerts que farem d’aquí a 15 dies a Dublin, Manchester i Londres. No apte per gent amb molta sensibilitat visual.

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter