hola
Amics,
ja queda menys. Ho tenim quasi tot a punt per dimecres agafar l’avió a primera hora del matí. Tenim tots al cap, però, una pregunta pràctica. Gent que viviu a Dublin, Manchester i/0 Londres: hem d’agafar roba per abrigar? No rieu, no! És important. Ens passa a tots: fer la maleta amb una idea i després, un cop trepitges la teva destinació, veure que t’has equivocat del tot. Tu pensaves que ja és primavera i allà fot una fred que dius “Hola” i generes un bloc de gel del tamany d’una poma. Bé, aquí hem exagerat una miqueta però ja ens entenem, no? Tu vas pensant que amb un jersei mig-temps ja en faràs prou i allà el mig-temps és el que hi ha entre part i part d’un partit de rugby. O fa fred o fa molta fred. I punt. No hi ha més… És un mes tonto el març. Molt, molt tonto. Ja ho deia TS Elliot: “March is the silliest month”. (Perdoneu). En fi, dedicarem els dies que queden fins a dimecres a fer dues coses. A) A buscar l’adaptador pels endolls que sempre compres i perds cada cop que vas a les Illes Britàniques (és un fenòmen també digne d’estudi) i B) a repassar els parlaments entre cançó i cançó que, com fem sempre que visitem llocs llunyans, intentem fer en la llengua autòctona. Com a prova, vegeu aquest reportatge EntreLínies del nostre Zee German Tour (La gira que vam fer per Alemanya el 2011)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fBxRAuQqOxc]

Canviant de tema, avui també volem posar-vos al dia del tema Festivalot i anunciar-vos un fantàstic sorteig. A veure, anem a pams.

Captura de pantalla 2015-03-18 a las 23.47.43

1) Encara queden entrades pels nostres concerts del 7 de juny. SOLD OUT! Exhaurides en menys de 15 dies!

2) Queden poquíssimes entrades pels concerts d’Els Catarres el 6 de juny. No badeu!

3) Vora del 50% de l’aforament del Festivalot ja està exhaurit. Recordeu que comprar almenys una entrada us donarà una pulsera i per tant una llista interminable d’avantatges (zones de descans, lactància, joc, concerts de petit format gratuïts…)

4) El blog del Festivalot ha començat una secció d’entrevistes amb alguns dels artistes que hi participaran. De moment, podeu llegir les de la Roser Cruells (Els Catarres), en Guillamino i el nostre Ferran Piqué.

5) Hem engegat un sorteig d’una sessió de fotos per tota la família cortesia d’en Toni Vilches de Zoom.cat. Teniu temps per participar fins el 2 d’abril. Com? Quan? Què? Totes les respostes aquí. 

Salut i bon dissabte.

Apunta’t a la newsletter