Captura de pantalla 2015-03-18 a les 8.59.16

Amics,
han volat. En menys de 15 dies totes les entrades pels nostres dos concerts al Festivalot de Girona han volat. Gràcies de nou. La web del Festivalot ho ha celebrat amb aquest post. Per nosaltres és molt important veure que un cop més us ha agradat una de les nostres idees. Girona (ja us ho diem ara) serà una festa absoluta el 6 i 7 de juny. El ritme de venda d’entrades general està superant també totes les previsions. Els Catarres, per exemple, estan a punt d’exhaurir. Feu un cop d’ull a la web i deixeu-vos seduir per les mil-i-una coses que us hem preparat. Jazz, Clàssica, Animació Infantil, Pop, Rumba, Música Antiga… Tindrem de tot. Ah! I en aquesta pestanya veureu tots els avantatges que tenim per la gent que vingueu de fora: hotels, restaurants, transport… Som-hi!

Una altra cosa, estem a punt d’arribar als 40.000 seguidors a Twitter (en falten uns 30 ara mateix). Quan ho aconseguim farem un sorteig entre tots els que feu un retweet de la piulada de celebració. 3 premis: 1) Entrada doble a la Telecogresca, 2) Entrada doble a Cornellà de Terri i 3) Entrada doble al… Festivalot! Atents a Can Twitter.

Salut!

Comentaris

 1. raquel

  Hola Amics!!!!
  Que bé!!! Moltes Felicitats nois!!!! 😉
  Doncs estarem alerta a Can Twitter 😉 Estic segura de que en un no res arribareu als 40.000 seguidors!!! 🙂
  Petonassos guapos i gràcies per cuidar-nos tant!!!!! 😉
  Que acabeu de passar un bon #dimecresfotoamical #especialTintinalCongo!!!! 😉

 2. Alícia

  Hola amics!!!
  Ahir comprarem les entrades per al Festivalot. Estic molt contenta perquè aniré des de València amb la meua família. Em fa molta gràcia escoltar els meus fills cantar les vostres cançons. Aprofite per desitjar-vos bon viatge,boníssims concerts i millor tornada. Sou una canya!!! Una abraçada!!!

 3. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Sorteig d’entrades!! Com mola!!! I tant que estarem alerta que ara no tinc cap concert programat i em trobo com orfe…
  Petonets!!!

Deixa un comentari