Captura de pantalla 2015-03-18 a les 8.59.16

Amics,
han volat. En menys de 15 dies totes les entrades pels nostres dos concerts al Festivalot de Girona han volat. Gràcies de nou. La web del Festivalot ho ha celebrat amb aquest post. Per nosaltres és molt important veure que un cop més us ha agradat una de les nostres idees. Girona (ja us ho diem ara) serà una festa absoluta el 6 i 7 de juny. El ritme de venda d’entrades general està superant també totes les previsions. Els Catarres, per exemple, estan a punt d’exhaurir. Feu un cop d’ull a la web i deixeu-vos seduir per les mil-i-una coses que us hem preparat. Jazz, Clàssica, Animació Infantil, Pop, Rumba, Música Antiga… Tindrem de tot. Ah! I en aquesta pestanya veureu tots els avantatges que tenim per la gent que vingueu de fora: hotels, restaurants, transport… Som-hi!

Una altra cosa, estem a punt d’arribar als 40.000 seguidors a Twitter (en falten uns 30 ara mateix). Quan ho aconseguim farem un sorteig entre tots els que feu un retweet de la piulada de celebració. 3 premis: 1) Entrada doble a la Telecogresca, 2) Entrada doble a Cornellà de Terri i 3) Entrada doble al… Festivalot! Atents a Can Twitter.

Salut!

Apunta’t a la newsletter