cartell-definitiu-gran

Amics,
després d’un cap de setmana de doblet a L’Hospitalet i Vic, avui volem parlar-nos d’un concert que de ben segur esdevindrà un dels més bèsties de la gira. La Telecogresca, el festival universitari per excel·lència, ens ha tornat a convidar a tocar el pròxim 18 d’abril al Parc del Fòrum. I això, senyores i senyors, són paraules majors.

Alguns de vosaltres potser recordeu la primera vegada que vam tocar-hi. Va ser l’any 2010. Com a curiositat, que sapigueu que va ser el primer concert que vam fer amb banda completa dins de la gira de presentació del Bed & Breakfast. Vam tocar a primera hora del vespre. El nivell de gent va anar creixent durant tot el concert fins a fer moltíssima patxoca als últims temes. En aquella època encara es feia a Montjuic. Aquest cop es celebrarà al Parc del Fòrum (un dels llocs de Barcelona que encara no hem trepitjat).

Els que hagueu vingut a algun concert últimament haureu notat que les cançons de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” ja no apareixen en la seva totalitat. Això es deu a que ja portem quasi un any (1 ANY!) presentant-lo. Durant aquest últim tram de gira ens hem proposat anar incorporant clàssics al repertori. De moment han anat entrant Miracles, Armengol, Per mars i muntanyes i La merda se’ns menja… A la Telecogresca, farem un pas més.

Mireu el cartellaco que hi ha, el preu i no us resistiu més a venir el dia 18. No hi ha un pla millor.

Salut i gresca!

Apunta’t a la newsletter