Amics SAT Ibai 18

Dimarts neix el Festivalot. El primer festival de música en família de la ciutat de Girona que organitzem Els Amics de les Arts. I ens fa moltíssima il·lusió nois!

Amics, ens fa molt il·lusió anunciar-vos que ja ho tenim tot a punt per la presentació oficial del cartell del Festivalot! Tot va començar amb una idea esbojarrada dels quatre asseguts al voltant d’una taula i avui ja és tota una realitat. Hem muntat un festival de música. Aquest dimarts neix el primer festival de música en família de la ciutat de Girona, el Festivalot. Seran 2 dies intensos on la música s’escamparà per tota Girona: pianos repartits pels carrers, música sense parar a la plaça Independència pels més joves, concerts de Pop al preciós Teatre Municipal, i espectacles de jazz i música clàssica adaptats per a tota la família a l’entranyable Auditori de l’antic convent de la Mercè al cor de la ciutat. 3 escenaris que connectaran musicalment el casc antic. I tot passarà a Girona el dissabte 6 i el diumenge 7 de juny.

Captura de pantalla 2015-03-01 a las 21.00.26

Un cap de setmana musical per a tot a la família al cor Girona. El dissabte i diumenge 6 i 7 de juny Girona es Festivalot.

I quan presenteu el cartell?

Demà dimarts a les 11h del matí. Farem la roda de premsa a la sala de premsa de l’Ajuntament de Girona i presentarem els més de 20 grups que ompliran la ciutat de música i festa el cap de setmana del 6 i 7 de juny.

I dius que no pots venir a la roda de premsa?

Doncs tranquil. Farem un STREAMING AMICS. Ens connectarem des de les 11h perquè pugueu veure en directe des de la nostra web o des del nostre canal youtube tota la presentació del cartell.

Captura de pantalla 2015-03-01 a las 20.57.23I com funcionaran les entrades?

Les entrades es posaran a la venda el mateix dimarts a la web de festivalot.cat i a les taquilles del Teatre Municipal de Girona. La idea que hem tingut sempre al cap és que siguin preus molt familiars, que faci que tota la família pugui gaudir d’un cap de setmana 100% musical a la ciutat.

Així doncs preneu nota:

1. Les entrades per als espectacles de pagament tindran un preu únic de 9,90€.  

2. Hi haurà descomptes súper interessants per als que us apunteu a més d’un espectacle del 15%, 30%, 40% i fins al 50% segons l’abonament que escolliu.

3. Atenció!! Els menors de 3 anys que no ocupin seient no necessiten entrada per als concerts de pagament, excepte per als concerts de nadons. 

 I si venim de fora de Girona, hi ha algun descomptes en els hotels?

Doncs sí! Tenim una llista d’hotels Amics que participen al Festivalot i que tenen descomptes per les famílies que vinguin a passar el cap de setmana al Festivalot!

I no tens cotxe i t’agradaria venir?

No pateixis. El Festivalot no et posarà un cotxe però si que et posarà un Tren. Tenim un conveni amb Renfe que et porta a les portes del festivalot amb un 30% de descompte pels que vingueu al festival. Va…que com més serem més festa farem!

I als restaurants hi haurà algun descompte?

Doncs també. Tenim molt present que el Festivalot és un festival de la ciutat i per tant tot, des dels hotels, al transport fins als restaurants estaran connectat amb el Festivalot. Així doncs als restaurants Amics del festival trobareu menús infantils Festivalot a un preu tancat al llarg de tot el cap de setmana.

Hi haurà zones per descansar a la ciutat?

També ho hem pensat. Sabem què es passejar amb tota la família amunt i avall així que hem muntat espais repartits per la ciutat de joc, lactància o descans, com també un servei de begudes i menjar. Tot estarà ben indicat al mapa del Festivalot on s’indicaran totes aquestes zones.

Nois tot a punt! Per nosaltres aquest dimarts comença una gran aventura! Una nova aventura d’Els Amics de les Arts. Esperem que us agradi!

Neix el Festivalot!

 

Apunta’t a la newsletter