Amics SAT Ibai 12

Ens hem mudat pels concerts d’Els Amics 10 anys amb la Dream Big Band.

Amics,
avui és un dia molt feliç per nosaltres. A finals del 2014, abans d’entrar a l’any del nostre desè aniversari, com aquell que entra a l’any del tigre o de l’ós panda, Els Amics de les Arts vam començar a pensar idees de com fer-la molt grossa per celebrar aquests anys de la nostra amistat. I després de donar-hi moltes, però que moltes voltes, ens va seduir la idea de fer un espectacle únic per a celebrar-ho.

I en què consisteix aquest espectacle únic?

Els Amics ens rodejarem de 20 músics de primera línia a dalt de l’escenari: la increible Dream Big Band dirigida per en Vicens Martín, que ens ajudarà a portar les cançons a una nova dimensió musical, amb arranjaments fets per l’ocasió i amb la força que dona tenir una Big Band al darrera.

I què tocareu?

Farem un revival de les cançons d’aquest 10 anys, revisitant des de la primera cançó que vam escriure, 36%, fins a la darrera que hem fet, “La Taula Petita” (de moment és la darrera a aquestes alçades del post…però seguiu llegint, que hi ha sorpreses).

 I quin serà el primer concert amb Big Band?

Serà aquest proper 6 d’agost de 2015 al Festival de Cap Roig. És el primer concert que podem anunciar d’una sèrie de 2 / 3 concerts únics dels #amics10anys amb la Big Band.

I què és aquesta sorpresa que heu dit més amunt? 

Aquest proper mes l’abril traurem un Ep digital (un Extended Play, com dirien els anglosaxons) amb 2 cançons noves d’Els Amics. Una de les cançó molts ja la coneixeu, la “La Taula Petita“, i una nova cançó que es diu “Els Amics s’ajuden amb tot”. Es podrà adquirir només a través d’iTunes, Google Play, Spotify i altres plataformes habituals,

I perquè és especial el concert que fareu a Cap Roig?

A part de ser un lloc preciós per tocar, al costat del mar, us volem anunciar que tota la gent que vingui a Cap Roig tindrà d’obsequi aquest Ep en format físic. Sí, ho heu sentit bé. Amb l’entrada tindreu aquest EP de col·leccionista només per la gent que vingui al Festival de Cap Roig.

I quan podem comprar les entrades i a on?

Les entrades es poden comprar a la web del Festival de Cap Roig a partir del dilluns 9 de març a les 10h del matí. Estigueu atents!

 www.caproigfestival.com

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YHWt_rLUsVo]

 

 

Apunta’t a la newsletter