Amics,
com porteu el dilluns? Aquí a Can Amics tot bé, tot a puesto. Serà una setmana carregada de coses interessants. Algunes es poden explicar i algunes (com sempre), s’han de mantenir en secret durant uns dies fins que arribi el moment precís per deixar-les volar. Però no ens perdem amb metàfores gastades sobre aerodinàmica i comencem amb un petit resum del que ens espera.

DIMARTS – Last Call Premis Enderrock
Els Amics als Enderrock

Demà serà l’últim dia que tens per votar Els Amics de les Arts als Premis Enderrock. Per a animar-te a votar et proposem un joc. El TROBAEXCUSES. És molt fàcil. Si l’excusa que t’has posat a tu mateix per no votar és una de les següents, ens has d’ajudar, ok? Som-hi!

1- A mi em fan mandra aquestes coses.
2- No crec en la gent que demana vots per Internet.
3- Ja ho faré després.
4- No, que llavors em foten SPAM tot l’any.
5- Encara no m’he après el títol del vostre disc, com voleu que us voti?
6- El Bed & Breakfast m’agradava més.
7- Ja ho he provat de registrar-me… Però ÉS QUE NO EM VA!
8- Ui, des de la feina no puc pas fer-ho… Que em vigilen…
9- Com s’escriu? En the rock? And derroc? No ho faig per això.
10- No tinc email, jo.

L’hem encertat, oi? Gràcies.

DIMECRES – Assaig 10 anys.
Captura de pantalla 2015-02-09 a les 13.00.03
Es comencen a coure coses, amigos. Coses bones fetes a foc lent. Dia de reunions importants de cara al projecte dels 10 anys. Ja vam avançar fa uns mesos que a l’estiu del 2015 hi hauria gira. Combinarem la Gira Dinosaure amb un nombre molt limitat de concerts especials de celebració dels nostres primers 10 anys com a banda. La cosa s’està posant tan sèria que ens estem plantejant fins i tot la possibilitat d’anar amb smoking i animar a la gent a que vingui mudada també. De moment podem llegir fins aquí. (Vosaltres podeu seguir llegint el post, si voleu).

DIJOUS – Menjarem arròs.

VIERNES –  Murcia
Els Amics de les Arts haremos ocho horas de coche (o más) para venir a Murcia este viernes. Nos levantaremos muy temprano, tan temprano que los que vivimos más al norte ya estamos dudando de si ir a dormir o no el día anterior. Los que vivís en Murcia os queda más cerca. Teneis que venir. Y si ya habíais pensado venir, tenéis que traer a algún amigo. Que por qué? Porque posiblemente esta va a ser la primera y única vez en la historia de Els Amics de les Arts que vamos a venir a vuestra ciudad. Y lo vamos a dar todo. Os aseguramos que no vais a notar las ocho horas de coche durante las aproximadamente dos horas de concierto. Ah! También estará Roi Nu. No hay mejor plan para este viernes. Dos grupos por el precio de uno. Nosotros venimos a cumplir un sueño. Como dice nuestra canción secreta… “Nosotros solo queremos…¡Tocar en Murcia!” (Al final vamos a tener que hacer un video con la canción). 

DISSABTE – Alzira
En un poligon industrial en un raconet del País Valencià hi ha la fantàstica Sala Simbiosi. Un local acollidor que preten oferir una programació estable de música. Nosaltres hi vam tocar a la gira d’Espècies per Catalogar i ara ens venia molt de gust repetir. I més quan l’últim cop que vam baixar per aquestes terres fa uns mesos vam passar-nos-ho com mai a la Sala Salomé o Noise o Mirror… jo que sé! Aquella sala! El caliu que trobem quan venim és molt especial. Va, veniu!

DIUMENGE- Tornada amb cotxe
bcnsuite

Diumenge tornarem cap a casona i descansarem perquè el dilluns ens espera el super concert al Gran Teatre del Liceu.  D’acord, és un dilluns. Però al Liceu també és d’aquells llocs que… Pot passar de tot.

Som-hi! Bona setmana!

Apunta’t a la newsletter