I la Laia també hi era. Al veure-la vam parar el concert per fer la foto oficial de la nit. Amb la llum perfecte. (foto: Laia Estebaranz)

I la Laia també hi era. Al veure-la vam parar el concert per fer la foto oficial de la nit. Amb la llum perfecte. (foto: Laia Estebaranz)

Amics, ahir a Sant Joan va tornar a sorgir la química de les grans nits. No deixarem mai de dir-ho. En posar un peu a l’escenari del teatre durant les proves de so, ja ets capaç de saber que aquella nit serà una d’aquelles on passaran coses úniques, especials. I és que va passar de tot a Sant Joan. Amb un teatre ple fins la bandera el concert va començar amb tota la seva força. Les cançons avançaven i la gent n’assaboria cada nota. Unes primeres files que estaven entregades i que encomanaven la festa a tot el teatre. Quan el públic es posava d’empeus es desencadenava una bogeria col·lectiva: vam passar del ball aerobic de Jean-Luc al públic fent el tren al Tren Transsiberià pel passadissos del Mercè Rodoreda. Pel que fa a les cançons vam revisitar temes antics com Armengol i Per mars i muntanyes i vam aprofitar per muntar una petita subasta per saber quina cançó seria el bis finalíssim del concert “qui en dona més? Codigo Davinci, L’Antàrtida és freda, Louisiana?”. Ens vam trobar la nostra estimada reportera dels aAmics, la Laia Estebaranz, i vam parar tot el concert perquè ens fes la foto perfecte, i us vam explicar que en Pol Cruells és un gran reserva del ’71, garnatxa de la dolça, de la que fot mal de cap si en veus massa i que té un gran gust en boca (dada que només entendran les noies que van venir assistir al concert de dissabte). Fins i tot vam saber qui desafina i qui afina entre la platea, i per dir més coses vam demanar una espècie de pal fotogràfic d’un col·lectiu femení de primera fila que es fa dir #somlesdelpal per gravar des de dalt de l’escenari la cançó 4-3-3. Sinó mireu com l’aguanta l’Eduard (el vídeo va una mica més accelerat del normal, coses de la tecnologia).

Gràcies Sant Joan per l’energia d’aquest dissabte. Amb nits com aquestes, ens posem al llit amb un somriure a la cara i amb aquella sensació de que hem aconseguit transportar-vos al nostre particular món dels amics.

Us deixem amb fotos vostres d’instagram de la nit:

Una nit amics 100% (foto: arofna)

Una nit amics 100% (foto: arofna)

@mariinayuyu

A vista d’ull de peix (foto: @mariinayuyu)

@mauricieta

La vida era el que venia just després (foto: @mauricieta)

El súperball aeròbic de l'Eduard (foto: Montse Duran)

El súperball aeròbic de l’Eduard a Jean-Luc (foto: Montse Duran)

Un final feliç al so del públic cantant Louisiana! (foto: Montse Duran)

Un final feliç al so del públic cantant Louisiana! (foto: Montse Duran)

Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.56.49

Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.56.14Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.55.54Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.54.33Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.55.26 Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.55.11 Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.55.02Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.56.59Captura de pantalla 2015-02-01 a las 22.54.20

Moment on l'Eduard va agafar el pal fotogràfic de les noies de primera fila per gravar  4-3-3 des de dalt de l'escenari.

Moment on l’Eduard va agafar el pal fotogràfic de les noies de primera fila #somlesdelpal per gravar 4-3-3 des de dalt de l’escenari. Cliqueu a sobre per veure el vídeo (veureu que va curiosament molt ràpid, tipo).

I seguim…recordeu tenim en marxa el concurs AMICS VERSIONS. Teniu fins el dilluns 20 d’abril de 2015 per fer-nos arribar la vostra particular versió de QUALSEVOL cançó d’Els Amics de les Arts. El premi, tocar la vostra versió i els vostres temes propis abans d’un concert d’Els Amics. Animeu-vos, tenim ganes de sentir les vostres versions. Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Captura de pantalla 2015-01-19 a las 8.03.49

I falten dos mesos per fer la nostra primera visita a la història del grup a la ciutat de Dublin, Manchester i Londres els dies 25, 26 i 28 de març respectivament. Gent d’Irlanda i Uk que venim! Entrades aquí.

Els Amics per primer cop en concert a Dublin, Manchester i Londres els dies 25, 26  28 de març!

Els Amics per primer cop en concert a Dublin, Manchester i Londres els dies 25, 26 28 de març!

També dir-vos que estem nominats als premis enderrock. Si voleu votar a Els Amics estem nominats a 7 categories. ELs passos per votar us els detallem aquí. Gràcies pel vostre suport!

Els Amics als Enderrock

Pròxima parada EL GRAN TRIPLE: MÚRCIA, ALZIRA i EL GRAN TEATRE DEL LICEU, els dies 13, 14 i 16 de febrer. Si voleu venir ja ho sabeu, entrades aquí.

El GRAN TRIPLE: Múrcia (Teatro Circo), Alzira (València, Sala Simbiosi), i El Gran Teatre del Liceu els dies 13, 14 i 16 de febrer.

El GRAN TRIPLE: Múrcia (Teatro Circo), Alzira (València, Sala Simbiosi), i El Gran Teatre del Liceu els dies 13, 14 i 16 de febrer.

I finalment dir-vos que ja tenim la data de presentació oficial del cartell i de venda d’entrades de Primer festival d’Els Amics de les Arts, el Festivalot, el festival de música en família de Girona. Serà el 3 de març! Estigueu atents al nostre bloc i a la web del festival www.festivalot.cat

Captura de pantalla 2015-02-01 a las 16.25.09

Escalfant motors. El 3 de març presentarem el cartell oficial del primer festival d’Els Amics, el FESTIVALOT

Apunta’t a la newsletter