Captura de pantalla 2015-02-27 a las 6.20.49

Amics, el dimarts ens van comunicar un parell de molt bones notícies. Ens van donar el premi per votació popular a millor cançó per “Ja no ens passa” i el premi a millor portada de l’any pel nostre “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. Gràcies a tots pel vostre suport i fer-ho realitat. És bonic saber que sempre sou allà al peu del canó.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=p7giqhKB5XU]

I la setmana va seguir amb més coses. El dijous ens vam trobar amb l’Ibai Acevedo al Sat Teatre per fer les fotos dels 10 anys. Vam regirar el teatre de cap a peus, de la platea al terrat fins a trobar la foto perfecte. Teníem ganes de fer unes fotos especials per aquests concert especials que farem per celebrar el nostre aniversari. Vam quedar molt guapos, ja ho veureu. I molt, però que molt aviat desvetllarem les dates d’aquests concerts únics on farem un repàs extens a les cançons d’aquests darrers anys del grup i on ens rodejarem de músics de primera divisió.

I és que avui tenim el plaer d’anunciar-vos que ens rodejarem de la fantàstica gent de la Dream Big Band dirigida per en Vicens Martin que portaran les cançons a una altra dimensió musical. Serem 21 músics a dalt de l’escenari i farem que sigui una festassa, un show únic. Estigueu atents a les dates dels concerts…ben aviat al bloc.

Captura de pantalla 2015-02-27 a las 6.34.58

Contents d’anunciar-vos que la gran Vicens Martin Dream Big Band ens acompanyarà als concerts d’aniversari d’Els Amics de les Arts

I abans de marxar recordar-vos que la propera parada és el Let’s Festival a Hospitalet el dia a les 21:30 a la Sala Salamandra el dia 13 de març i on també ens hi acompanyarà la gent dels Coriolà. Us hi esperem!

 

 

Apunta’t a la newsletter