Captura de pantalla 2015-02-19 a las 9.44.42

Múrcia quin plaer tocar tan lluny de casa i trobar-hi un públic entregat. Gràcies! / Murcia que placer tocar tan lejos de casa y encontrar un público entregado. Gracias

“Murcia, la ciudad mas al sur”. Era la primera vegada que Els Amics viatjàvem tan al sud. Després de 6 hores i mitja de carretera i manta, de riure, de xerrar, d’escoltar música, de fer una migdiada, de veure alguna sèrie, vam arribar a la ciutat de Múrcia. Una ciutat acollidora, petita però que té de tot. La terra dels michirones, dels zarangollos. I el més impressionant, arribar al Teatro Circo, un equipament preciós al cor de la ciutat. El concert va començar amb Roi Nu, un artista local que actualment resideix a Gràcia (BCN) i que ho va fer com els àngels (el podeu escoltar aquí). A l’acabar vam arribar nosaltres. Amb un públic que paradoxalment cantava les cançons en català que tenia ganes d’amics. Ens vam deixar portar pel “flow” de la nit. Estàvem còmodes, gaudint molt cantant i tocant, i sorpresos de la gran resposta del públic Murcià. Des d’aquí gràcies Múrcia per la vostra acollida i a la gent del Teatre per ser tan valents i programar artistes d’aquí. Dir-vos que ja tenim ganes de tornar.

Us deixem amb un moment molt xulo quan vam agermanar les dues cultures:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iM4fxMQsHMc]

I us deixem també la crònica que va fer de la nit el diari la Verdad amb el títol de “Pop Moscatel”.

Captura de pantalla 2015-02-20 a las 7.07.08

Pop moscatell a Múrcia! (foto: Rafa Márquez)

———-

Murcia, la ciudad mas al sur. Era la primera vez que Els Amics viajábamos tan al sur. Después de 6 horas y media de carretera y manta, de risas, de charlas, escuchando música, de siestecitas varias, de mirar alguna serie, llegamos a la ciudad de Murcia. Una ciudad acogedora, pequeña pero matona. La  tierra de los michirones y de los zarangollos. Y lo mas impresionante fue llegar al Teatro Circo, un equipamiento precioso en el corazón de la ciutat. El concierto empezó con Roi Nu, un artista local que actualmente reside en Gràcia (BCN) y que canta de maravilla (lo podeis escuchar aquí). Cuando acabó llegaron Els Amics. Con un público que paradójicamente cantaba en catalán y que tenia ganas de ver a Els Amics. Nos dejamos llevar por el “flow” de la noche. Estábamos cómodos, gozando del cante y tocando, y sorprendidos de la gran respuesta de Murcia. Desde aquí gracias Murcia por vuestra acogida y a la gente del Teatro per ser tan valientes al programar artistas de casa. Deciros que ya tenemos ganas de volver.

Os dejamos con un momento muy chulo del concierto, cuando hermanamos las dos culturas (vídeo).

Y os dejamos también la crónica de la noche que hiczo el diario la Verdad con el título “Pop Moscatel”.

Apunta’t a la newsletter