Captura de pantalla 2015-02-24 a las 9.59.21

Amics, ens quedava una crònica al tinter. Així que som-hi. Després del concert de Múrcia la nit va ser molt més llarga de l’habitual i de retruc el dia se’ns va fer curt. A les 11 vam sortir cap a Alzira per ser-hi a l’hora de dinar. 2hores 30minuts de carretera. A la furgo si respirava calma i son, així que ens van acompanyar els paisatges valencians.

A l’arribar a Alzira vam tornar a l’activitat com un ós quan es desperta d’una llarga hivernació…i és que teníem gana. Un bon dinar i a descansar a l’hotelet de sobre el restaurant. La nit prometia i volíem estar al 100% de les nostres forces. Sobre les 5 vam anar a cap a la Sala Simbiosi. Vam saludar a la Neus, que porta la sala, i vam reviure sensacions de la darrera visita al poble. (Déu n’hi do la darrera visita, mireu sinó la crònica del juny de 2012).

Vam fer proves i després vam muntar una taula al mig de la sala Simbiosi per sopar. Un ambient molt agradable i de fondo el fil musica d’en Dj Ferran Piqué que anava perfilant la llita de cançons per la sessió d’AMICS DJ SET. I és que després del concert teníem ganes de punxar una estona per acabar d’allargar la festa valenciana.

A les 23:15h va començar el concert. Proximitat amb el públic, energia, tothom cantant i molt bones vibracions. La nit no parava i ens vam deixar anar i vam fer la Taula Petita per primera vegada al País Valencià i també vam recordar els 25 anys de Bolo de Drac a TV3. Després del concert vam sortir a firmar-ho tot i a punxar fins a la 1 de la matinada. Grans records de la nit valenciana. Tornarem! L’endemà tornada de 4 hores a Barcelona. Tornavem amb l’alegria al cos de viure un súper cap de setmana i per davant ens quedava la cirereta del pastís, el Liceu.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=MT3saTjyXgc]

Captura de pantalla 2015-02-24 a las 10.18.58

I més coses..ahir vam ser a la roda de premsa del Canet Rock. Sí el festival màgic del maresme torna. I nosaltres també hi serem. I hi serem d’una manera molt especial. Fent EHDLA, fent Els Hits de les Arts. I en què consisteix? Des de la web del Canet Rock es podrà votar el repertori que tocarem aquella nit. Vosaltres escolliu les cançons d’Els Amics que voleu sentir al CanetRock 2015. Serà molt gran! Quan es pugui escollir el reper us avisarem.

Us deixem amb l’Espot d’aquesta edició:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=syiWctshxaU]

 

 

Apunta’t a la newsletter