[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=f13k0-8UlGc]

Amics, comencem el dia amb un nou sorteig de la porra de la setmana passada. El premi? un súperpack de la discografia d’Els Amics (4 discos: Bed & Breakfast, Espècies, Tenim dret a fer l’animal (directe) i Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure).   Com ja sabeu es va quedar un participant de la porra fora i per ser justos hem decidit fer un segon sorteig, aquest cop amb el bombo complet. Per tant,sense esperar més anem al vídeo a veure qui ha guanyat. Us avisem que hem utilitzat un mètode revolucionari que està de moda a Australia, el computerlottery. A veure què us sembla. El guanyador que es posi en contacte amb nosaltres al correu amicsdelesarts@gmail.com per fer-li arribar el pack de discos.

Extensa entrevista a l'Eduard al programa Líders de Etv

Extensa entrevista a l’Eduard al programa Líders de Etv

I seguim, aquesta setmana l’Eduard va estar al programa Líder de ETV de la Xarxa de Televisions locals per parlar de les nominacions als Premis Enderrock, dels actes especials del grup per aquest 2015 (l’any dels 10 anys) i per fer balanç de la trajectoria dels Amics. Podeu veure l’entrevista completa aquí.

chamorro-rita-payes

I avui Els Amics anem de concert. Aquest vespre arriba una nova entrega del cicle de música al barri, el Cicle ENCISAT al SAT! Teatre de Barcelona. Serà de la mà d’en Joan Chamorro i Andrea Motis Quintet acompanyats de la Rita Payés. Recordeu que l’experiència és músico-gastronòmica. Concert i després sopar amb una hamburguesa de la garrotxa Natrus i una cervesa gentilesa de Damm. El pack perfecte (avui va de packs). Si us animeu podeu comprar la vostra entrada aquí al preu de 15€.

Captura de pantalla 2015-02-04 a las 7.01.46

I fins aquí, recordeu que la propera parada és EL GRAN TRIPLE: Múrcia (Teatro Circo), Alzira (València, Sala Simbiosi) i El Gran Teatre del Liceu, els dies 13, 14 i 16 de febrer. Entrades pel Gran Triple aquí.

Apunta’t a la newsletter