Captura de pantalla 2015-02-12 a las 11.46.02

Amics, estem emocionats, excitats, esperant que es faci de nit, que les hores passin ràpid, que surti la lluna i que soni el despertador. Perquè demà, si senyors, demà arriba El Gran Triple:  3 concerts en 4 dies. Múrcia, al Teatro Circo, València a Alzira a la Sala Simbiosi i dilluns al Gran Teatre del Liceu. Que comenci l’aventura!

alzira

Demà arrenquem moooolt aviat, a les 7 del matí, des de Barcelona. Objectiu Múrcia. 600km per endavant i 5h 30min de carretera. Dos furgos, dos equips. Moltes discos per acompanyar-nos, molts acudits al mòbil, alguna sèrie per veure amb l’ordinador i algun coixí per fer algun cop de cap. A les 6 hem de ser al Teatro Circo per fer les proves de so i a les 10 concertàs. “Tocar en Múrcia”. El nostre primer concert per aquelles terres. Què descobrirem a Múrcia? Des d’aquí us animem a que ens digueu per comentari al post coses típiques de Múrcia per descobrir en 1 dia (desde aquí os pedimos si hay algo típico que no nos podemos perder de Murcia).

I ara un pim-pam notícies:

Els  Amics de les Arts hem guanyat el Reconeixament popular de la revista digital Totmusicat.cat a Millor Cançó per Ja no ens passa. Gràcies pel suport!

Disc Català de l’Any.  El diumenge acaba la votació. Si voleu votar-nos és un click-ràpid aquí disccatalaladelany.cat

Mallorca. El concert de Palma va viento en popa. Auditorium venim el 30 de maig a les 21:00h.

Salut i quilòmetres!

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter