Estem muntant una passarel·la per connectar el Principat amb Mallorca per venir a peu.

Estem muntant una passarel·la per connectar el Principat amb Mallorca per venir a peu.

Amics, avui estem molt contents de dir-vos que serem a Mallorca el proper 30 de maig a l’Auditorium de Palma. La setmana passada ja vam mig filtrar la informació però el link no arribava i no arribava. Doncs ja el tenim aquí. Serà al fantàstic Auditorium del Passeig Marítim. Les Entrades aquí. (“será maravilloso”)

I seguim, el dimecres passat vam ser a l’encisat (rima i tot!) amb en Joan Chamorro Quintet format per l’Ignasi Terraza al piano, en Josep Travé a la guitarra, en Joan al contrabaix i als vents i veus l’Andrea i la Rita Payés. Va ser un luxe de concert i fins i ens van convidar a cantar la nostra estimada Louisiana o els camps de cotó amb uns arranjaments espectacular. Va ser una delícia cantar-la plegats.

El meet & suite del Concert del Liceu d’aquest 16 de febrer.

Vols saludar-nos a l’escenari del Liceu abans del concert? Flaixbac ha muntat una trobada amb invitacions. Vols participar-hi?  Només has d’enviar una imatge de les teves entrades per al concert a vaparir@radioflaixbac.cat i el proper dijous 12 de febrer al programa El matí i la mare que el va parir en directe diran si ets un dels afortunats que podràs veure la banda abans que pugin a l’escenari del Liceu.”

I finalment la guitarra Fender firmada pels Amics. El 15 de febrer es tanca el plaç per participar. Amb una butlleta de 2€ que trobaràs al restaurant Hard Rock Café entres en el sorteig i de pas el donatiu va a la Marató de Tv3 d’aquest any contra les malalties del cor. Molta sort!

I res més, només recordar-vos que estem a la recta final dels premis enderrock i del disc català de l’any de Radio4. Si voleu votar pel dinosaure només heu de clicar aquí.

Enderrock

Disc Català de l’Any

Passeu un bon cap de setmana amics!

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter