Captura de pantalla 2015-02-02 a les 22.00.41

1- Perquè no hi hem tocat mai. A la vida al Liceu hi toques una o cap vegada, en general. Nosaltres a partir del dia 16 de febrer ja podrem dir que ho hem fet. Estem amb unes ganes de boig perquè arribi el nostre dia al Suite Festival, per pujar a l’escenari i començar a tocar.

2- Perquè recuperarem temes que no són habituals. Armengol i Per mars i muntanyes tornen al repertori amb l’energia i la il·lusió que et fa retrobar vells amics. Cançons que fa temps que no apareixien als concerts

3- Perquè sí, tu ets més de Sant Jordi que del Dia dels Enamorats, d’acord. Però la teva parella difícilment et perdonarà no pensar-hi. La teva parella vol un detallet aquell dia. Per tant… ja tens el regal perfecte per fer-li dos dies abans del concert! NOTA: Pels que no tingueu parella aquest motiu pot semblar poc efectiu… però no! Per poder estimar algú algun dia cal estimar-se a si mateix primer! Regala’t una entrada! Potser la persona de la teva vida és allà… I ve sola.. (Ja parem que ens estem embolicant)

4- Perquè tocarem La Taula Petita. I perquè serà l’última vegada que ho fem abans de la seva publicació.

5- Perquè si teniu entrada podeu optar a un fantàstic Meet & Greet (és a dir una trobada entre banda i públic). Deu persones podran visitar-nos abans del concert amb el Liceu totalment buit. La farem petar abans de començar. Farem com l’Avantmatx. Ben aviat us explicarem la manera d’optar-hi.

Si amb aquests 5 motius us hem convençut, us deixem l’enllaç per comprar les entrades. Queden només dues setmanes! Ara o mai!

 

 

Apunta’t a la newsletter