Captura de pantalla 2015-01-13 a les 9.48.11
Amics,
com cada any arriben els Premis Enderrock (Premis de la Música Catalana) i amb ells la votació popular on el públic té l’última paraula. Si voleu ajudar-nos votant per Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure podeu fer-ho així:

1- Cliqueu aquí.

2-Veureu que us demana que “Accediu al formulari de registre” (no us espanteu!). Si cliqueu veureu que només heu de donar un pseudònim, el nom, el vostre correu i una contrassenya (no cal que poseu la resta de la informació). Ells us enviaran un correu per validar que sou persones humanes i no màquines qui esteu votant. Aneu al vostre correu, cliqueu i valideu. Si vau votar en alguna edició anterior, podeu ometre aquest pas.

3- Torneu a la web i ara cliqueu a “Accediu amb nom d’usuari i clau”. Poseu el vostre correu i la contrassenya que acabeu de crear.

4- Ja sou a dins! A partir d’aquí ja podeu votar. Les categories a les que optem són:

Dins de l’apartat POP-ROCK:

– Millor disc de Pop-Rock
– Millor cançó de Pop-Rock  

i a sota on diu ALTRES CATEGORIES també podeu votar-nos a:

– Millor Artista
– Millor artista en directe
– Millor videoclip
– Millor lletra de cançó
– Millor portada de disc

Moltes gràcies a tots pel vostre suport.

I no marxeu perquè avui hi ha més coses! Acabem de confirmar dos concerts més per aquests mesos d’hivern. Primer, us fem saber que després de 3 o 4 anys (ja hem perdut el compte!), Els Amics de les Arts tornarem a fer un concert a Vic. El lloc escollit és l’Atlàntida. Apunteu la data a les agendes: 14 de març de 2015. Som-hi Vic!

Salut i fins aviat

Apunta’t a la newsletter