Poques paraules i moltes emocions. Feu una feina immensa equip de la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de la Vall d’Hebron.

Amics, aquest dimecres passat vam visitar la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de la Vall d’Hebron i l’Institut de Recerca VHIR acompanyats de la Fundació Albert Bosch. Amb la guitarra a l’esquena vam anar a cantar per un públic molt especial: els nens de la planta d’Oncologia i a tot l’equip de professionals que hi treballa. Va ser una experiència impressionant. De fet tenim poques paraules i moltes emocions a dins que no sabem com transmetre en aquest text. Infermeres, metges, científics i becaris que no paren de treballar per tornar la salut i el somriure als nens.

Un plaer haver conegut a la mainada de la planta i a tot l’equip humà que hi treballa. Des d’aquí molta força per continuar amb aquesta gran missió que teniu a la vida, i ja us diem des d’aquí que farem moltes més coses plegats. Al Festivalot segur que uns quants de la planta hi podreu ser! 

Us deixem amb aquesta entrevista interessantíssim al Dr. Sánchez de Toledo  i amb el vídeo que ens ha fet arribar l’equip de l’Hospital posant imatges i música a la visita: 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CzlUurNYBwo]

Apunta’t a la newsletter