Els Amics de les Arts - Premis Enderrock 2015

Amics,
moltíssimes gràcies a tots. Els vostres vots han fet que ahir rebéssim la gran notícia: estem nominats a les 7 categories que optàvem dels Premis Enderrock. Ara només queda fer l’apretada final. La segona volta ja ha començat. Si voleu votar a “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”, us recordem com ho podeu fer. Som-hi!

1- Cliqueu aquí.

2-Veureu que us demana que “Accediu al formulari de registre” (no us espanteu!). Si cliqueu veureu que només heu de donar un pseudònim, el nom, el vostre correu i una contrassenya (no cal que poseu la resta de la informació). Ells us enviaran un correu per validar que sou persones humanes i no màquines qui esteu votant. Aneu al vostre correu, cliqueu i valideu. Ull, a vegades l’email de confirmació arriba al correu brossa. Si no us ha arribat a la safata d’entrada passeu pel correu brossa per si les mosques. Ah, i si vau votar en alguna edició anterior o a la 1a volta, podeu ometre aquest pas.

3- Torneu a la web i ara cliqueu a “Accediu amb nom d’usuari i clau”. Poseu el vostre correu i la contrassenya que acabeu de crear.

4- Ja sou a dins! A partir d’aquí ja podeu votar. Les categories a les que optem són:

Dins de l’apartat POP-ROCK:
– Millor disc de Pop-Rock
– Millor cançó de Pop-Rock  

i a sota on diu ALTRES CATEGORIES també podeu votar-nos a:
– Millor Artista
– Millor artista en directe
– Millor videoclip
– Millor lletra de cançó
– Millor portada de disc

Foto del dia que vam presentar Bed & Breakfast a Calaf. Estem igual!

Foto del dia que vam presentar Bed & Breakfast per primer cop a Calaf. Estem igual!

I més coses…
hem descobert que una de les nostres cançons més conegudes, 4-3-3, avui fa 6 anys! La vam tocar per primer cop a Calaf el 31 d’Octubre de 2009 però comptem el naixement de la cançó des del primer dia que va sonar al nostre local d’assaig. Uns tímids “olelé olalà” van ressonar a Sant Andreu sense saber si allò podia acabar sent una cançó pel nostre disc. Al final va acabar entrant i avui li fem un homenatge amb una Superporra pel partit Atlético-Barça d’avui.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=cU2BXCCC9W0]

Us animeu a participar? Per fer-ho només heu de deixar un comentari en aquest post amb el resultat. Recordeu que el Barça juga com a visitant, per tant si voleu dir que el Barça guanyarà amb un sol gol, heu de posar 0-1. Teniu temps fins a les 21:00. Entre tots els que encerteu el resultat, regalarem un pack de 4 CDs: Bed & Breakfast, Espècies per catalogar, Tenim dret a fer l’animal i Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure. Vinga, juguem!

Captura de pantalla 2015-01-27 a les 21.51.31

Salut!

Apunta’t a la newsletter