Feliç 2 de gener de 2015!

Feliç 2 de gener de 2015! (foto: Xavier Mercadé)

Amics, avui aprofitem per desitjar-vos una feliç entrada d’any 2015. Nosaltres tornem a la càrrega el proper dijous 8 de gener amb un assaig general amb tota la banda. Després de tants dies ja tenim ganes de tornar a la carretera.

I com es presenten aquests primers 3 mesos del 2015? Immillorables. Comencem…

El dissabte 10 de gener serem al fantàstic Teatre Auditori de Granollers o altrament dit el lloc on va néixer la Lucy Perales l’Abril del 2012. Si us hi voleu apuntar començarem a les 21:00h.

lucy

El divendres 23 de gener tornem a la mítica Stroika de Manresa. Una sala que és canela fina. Bon so i l’efecte bombonera . La darrera vegada que hi vam passar va ser el febrer de 2013, aviat farà 2 anys i el que recordem és que va ser un Bo-la-ko (amb k de radical lliure). Un públic que estava al 299%. Amb ganes de repetir-ho Manresa.

stroika

El  dissabte 31 de gener revisitem Sant Joan Despí. El Teatre Mercè Rodoreda és un molt bon lloc per gaudir del nostre Dinosaure amb proximitat i bon rollo. Sant Joan va ser la ciutat que va acollir la primera edició del Amics Versions (el concurs 2.0 de versions on van guanyar el primer premi Ol’Green, i Julen G i que ja tenim ganes de repetir). Així que si sou de l’àrea metropolitana de Barcelona i voleu veure en família Els Amics hi serem el dissabte 31.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Ztn0yhb5qfI]

I arriba el febrer. El mes de “les primeres vegades. Múrcia i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El divendres 13 de febrer baixem fins a Múrcia al Teatro Circo. Serà  la primera vegada que Els Amics toquem a Múrcia (“tocar en Murcia, tocar en Murcia”, un tema intern del grup que va néixer dalt d’una muntanya i que mai haguéssim pensat que es faria realitat) i això ens fa molt feliços. Així que si us animeu hi serem aquest divendres 13 de febrer a les 21:30 (abans ens acompanyarà en Roi Nu).

D'aquí no tenim foto perquè no hi hem estat mai. Però té molt bona pinta. (foto David Frutos)

D’aquí no en tenim cap foto perquè no hi hem estat mai, però el teatre té molt bona pinta. (foto David Frutos)

El dilluns 16 de febrer Els Amics toquem per primera vegada al Gran Teatre del Liceu dins del Suite Festival. Sense paraules. Un lloc preciós que ens ha caigut com un gran regal del 2015. Serà una nit inoblidable, especial i amb sorpreses.

bcnsuite

 I arriba el mes de març, el mes internacional. Arriba l’UK & Ireland Tour 2015.

El dimecres 25 de març aterrem a Irlanda a The Academy a Dublin en concert a les 20:00h. La ciutat dels Dubliners d’en James Joyce, les Guiness, els pubs històrics, amb una universitat tremenda com el Trinity College on ensenyen català i la Molly Malone, la peixetera de Dublin. L’endemà, el dijous 26 de març serem a Anglaterra. Saltem d’illa i fem parada al Night & Day Café de Manchester. I la carambola, el dissabte 28 de març en directe al O2 Academy Islington de Londres, la capital del Pop.

UKIRELAND

I abans de marxar hem fet una mica d’arqueologia amical i hem trobat com us vam felicitar el 2 de gener d’ara fa 4 anys. Salut a tots!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ZYvLw1N-Pk8]

Apunta’t a la newsletter