Captura de pantalla 2015-01-09 a les 15.08.13
Amics,
demà la Gira Dinosaure estrena el 2015 a la sempre impredictible ciutat de Granollers. Queden poquíssississimes entrades a la venda per emplenar l’Auditori fins a la bandera. Si teniu ganes de venir, no espereu a demà. Com comentem en aquesta entrevista per Ara Vallès, els concerts de Granollers sempre són esbojarrats. Al 2010 vam actuar a la seva mítica festa major en un dels concerts més multitudinaris de la Gira B&B (Voleu llegir la crònica?) i el 2012, a Granollers va néixer Lucy Perales: un monstre que encara de tant en tant apareix en algun concert. Per si algú no sap de què parlem, la crònica del concert deia això…

Granollers (o el dia que va néixer Lucy Perales)

Cada bolo d’Els Amics té personalitat pròpia i té les seves anècdotes. Els que hi ereu sabeu de que va però segur que molts us heu preguntat que coi vol dir això de Lucy Perales. Un cop acabat el bolo a la ciutat de blancs i blaus, el Twitter n’anava ple. Lucy Perales! Lucy Perales! Hashtags, perfils, intents de TT… Aquella nit va néixer un monstre que ens perseguirà durant la resta de la gira. Érem a mig concert quan una part de la platea va començar a cridar “Tu sí que vales!”. A l’escenari vam quedar tots morts. Els quatre ens miràvem els uns als altres rient. Els quatre???? No! L’Eduard (un home que no té tele a casa) feia cara de no entendre res de res. Mentre l’Auditori seguia dempeus cridant, el nostre home banyolí es va acostar al micro i va dir: “Qui és aquesta Lucy Perales?”. I allò es va ensorrar. Vam haver d’aturar el concert durant uns minuts per explicar a l’Eduard que la cridòria feia referència a un programa de televisió, escenari on la gent surt i fa coses. Molt gran.

O sigui que ningú sap què pot passar demà. Si ho voleu venir a comprovar in situ, allà serem.

Benvinguts al 2015, l’any dels 10 anys. Agafeu-vos fort que venen revolts!

 

 

 

Comentaris

 1. Núria Ventura

  Quins records d’aquella nit, va ser el meu segon concert i amb anecdotes com aquestes ja havieu guanyat moooolts punts! Després de 3 anys no he dubtat tornar a la ciutat amb una de les rivalitats més amistoses que conec! Ens veiem demà per estrenar de la millor manera l’any!
  Lucy Perales, ets molt gran 😉

 2. raquel

  Hola Amics,bona tarda!!!
  Tema Lucy Perales m’enrecordo dels comentaris al bloc (en aquell temps no tenia comptes Tw i Fb). Jo no hi vaig ser en aquell concert. L’altre dia a l’ Hospitalet em sembla recordar que també es va nombrar,he he 🙂
  Que vagi molt bé demà nois!! Ja m’agradaria seguir-vos a tot arreu,però és que la meva economia no m’ho permet i a més estic amb un súper refredat… 🙁
  Aquest cap de setmana faré bondat a casa i veuré sèries i pelis a dojo!!!!
  Ja queda poquet pel Liceu!!!! Viscaaaa!!!!
  Petonassos i bon cap de setmana guapoooos!!!! 🙂
  Amb moltes ganes de que vinguin els revolts!!!!! 🙂

 3. Carla Serra (dona Bruce Willis)

  El primer concert del 2015, i us veig a vosaltres 🙂
  No fa ni un mes que vaig anar de concert ( 23/12) i ja tinc mono de concert… Això és una addicció.
  Bé, ens veiem demà al lloc on va nèixer la Lucy Perales 🙂

 4. Marina

  Encara no us he vist mai en directe i aquest any ja no tenia excusa perquè visc al carrer de l’Auditori!! Tinc moltes ganes de començar l’any amb el vostre concert, que segur que serà ben xulo!
  Fins demaaaa

 5. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Quines ganes de demà!!! Fa tant temps que tenim les entrades! De fet les vem comprar al juliol, calculeu… Hihihi
  Petonets!!

 6. Verònica

  Hola amics! Aquest any he tingut que ser molt bona, ja que els senyors reis mags d’orient m’han regalat dos entrades per venir avui a Granollers. Soc de Lleida concretament de Les Borges Blanques i fa uns quants dies que per la boira no veiem el sol, però avui deixarem la boira enrere per un dia i gaudirem del vostre concert que ja en tenim moltes ganes. Ja que a Lleida podem dir que, l’hivern es llarg, molt mes llarg que cap altre. Esperem una salutacio al concert avui cap a la gent de les terres de Lleida. 🙂

Deixa un comentari