Captura de pantalla 2015-01-09 a les 15.08.13
Amics,
demà la Gira Dinosaure estrena el 2015 a la sempre impredictible ciutat de Granollers. Queden poquíssississimes entrades a la venda per emplenar l’Auditori fins a la bandera. Si teniu ganes de venir, no espereu a demà. Com comentem en aquesta entrevista per Ara Vallès, els concerts de Granollers sempre són esbojarrats. Al 2010 vam actuar a la seva mítica festa major en un dels concerts més multitudinaris de la Gira B&B (Voleu llegir la crònica?) i el 2012, a Granollers va néixer Lucy Perales: un monstre que encara de tant en tant apareix en algun concert. Per si algú no sap de què parlem, la crònica del concert deia això…

Granollers (o el dia que va néixer Lucy Perales)

Cada bolo d’Els Amics té personalitat pròpia i té les seves anècdotes. Els que hi ereu sabeu de que va però segur que molts us heu preguntat que coi vol dir això de Lucy Perales. Un cop acabat el bolo a la ciutat de blancs i blaus, el Twitter n’anava ple. Lucy Perales! Lucy Perales! Hashtags, perfils, intents de TT… Aquella nit va néixer un monstre que ens perseguirà durant la resta de la gira. Érem a mig concert quan una part de la platea va començar a cridar “Tu sí que vales!”. A l’escenari vam quedar tots morts. Els quatre ens miràvem els uns als altres rient. Els quatre???? No! L’Eduard (un home que no té tele a casa) feia cara de no entendre res de res. Mentre l’Auditori seguia dempeus cridant, el nostre home banyolí es va acostar al micro i va dir: “Qui és aquesta Lucy Perales?”. I allò es va ensorrar. Vam haver d’aturar el concert durant uns minuts per explicar a l’Eduard que la cridòria feia referència a un programa de televisió, escenari on la gent surt i fa coses. Molt gran.

O sigui que ningú sap què pot passar demà. Si ho voleu venir a comprovar in situ, allà serem.

Benvinguts al 2015, l’any dels 10 anys. Agafeu-vos fort que venen revolts!

 

 

 

Apunta’t a la newsletter