Bon dijous a tothom,

Avui a partir de les 20:00h hi ha la festa Europa Fm a l’Antiga Fàbrica Damm amb grups com Cybee, Lax’n’busto, Lexus, Patch, Vuit i Xeic.  Nosaltres hi serem actuant a les 20:40h en format acústic tocant 3 cançons, una de cada disc. Ahir les vam passar a l’assaig i han quedat molt guapes, ja veureu. Per cert, des de la ràdio ens han dit que les invitacions per avui ja estan esgotades. Bravo nois!

Seguim, us deixem també el vídeo de Ja no ens Passa que vam cantar plegats en el cicle Encisat de Sant Andreu amb les Cantabile. Vam estar acompanyats per unes fantàstiques veus. Quina nit noies!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=v_Uo41zHDzQ]

I més coses, demà tenim súper mega ultra fire on the rocks big bags baluba Bolako a l’estroika. Comencem a les 23:00h. Nocturnitat i rock’n’roll. Algú ens preguntava si els menors de 16 poden entrar. Doncs sí, si vénen acompanyats d’un pares o tutor. Res, ens veiem demà a l’Stroika, una sala que sona com els àngels i que ens porta molts bons records de la gira passada. Manresa territori Amics, tornem i amb el format dance in the night! Si voleu venir cliqueu aquí.

Els amics aterren aquest gener a l'Stroika. Festassa a Manresa.

Els Amics aterren aquest divendres a l’Stroika. Festassa a Manresa.

I abans de marxar, un moment nostàlgic. Ja que estem a l’any dels 10 anys avui aprofitem per posar-vos el clip oficial de l’Antàrtida és freda de l’any 2007.

 [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=g-cu5EoXK5E]

Ah, i demà divendres acaba la primera volta de votacions (first round) dels Premis Enderrock. Si vols votar al nostre disc “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” ho pots fer seguint aquest passos. Gràcies per avançat.

Salut. música i concerts!

 

Apunta’t a la newsletter