Els Amics amb tot l'equip d'investigadors de l'Hospital de la Vall d'Hebron que fan petits miracles cada dia.

Els Amics amb tot l’equip d’investigadors de l’Hospital de la Vall d’Hebron..homes i dones que fan petits miracles cada dia.

1. Aquest dimecres Els Amics de les Arts visitarem l’Hospital de la Vall d’Hebron (VHIR) i tocarem 3 temes en acústic pels nens de la planta i per l’equip d’investigació. Aprofitarem per fer entrega del xec de 40.000 mil euros que hem recaptat amb els concerts benèfics d’Olot i de Sant Cugat del Vallès per a la recerca en malalties infantils. Tenim ganes que sigui dimecres!

Aquest diumenge al migdia vam inundar Girona de globus Festivalot!

Aquest diumenge al migdia vam inundar Girona de globus del Festivalot!

2. El Festivalot, el primer festival d’Els Amics de les Arts avança amb pas ferm i decidit. Aquest diumenge hem fet volar més de 200 globus a la plaça del Mercat per explicar a tothom què és aquest nou festival de música en família que neix a la ciutat de Girona els dies 6 i 7 de juny. Estem acabant d’ultimar el súpercartell. De moment un breu apunt:

Hi haurà 3 escenaris: un de gratuït a plaça Independència amb les primeres espases de l’animació infantil. Un altre al fantàstic Teatre Municipal que serà l’escenari per donar veu al Pop-Rock actual, i l’escenari de l’Auditori de la Mercè on podreu veure Jazz i Clàssica per gaudir en família i que disposarà també d’un espai per a nadons amb concerts adaptats. Tot plegat amb serveis, descomptes pel cap de setmana en restauració i hotels i un llarg etc.. que estem lligant. Ben aviat farem públic el cartellàs. Mentrestant quatre noms: Cordes Grillades, del Quartet Brossa de Corda (clàssica)Lali RondallaBitels per a nadonsEls Amics de les Arts. 

3. Torna el tradicional Disc Català de l’Any de Radio 4. Si vols votar pel “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” ho pots fer aquí. És un pim-pam. I el Diari musical Totmusicat també fa les seves votacions del Millor tema de l’any aquí.

Captura de pantalla 2015-01-26 a las 19.56.34

Guitarra Telecaster signada pels Amics.

4. Última setmana per a participar al sorteig de la guitarra Telecaster signada per nosaltres i que promou el Hard Rock Cafè de Barcelona i la Marató de TV3. Per entrar al sorteig només heu d’anar al Hard Rock de Plaça Catalunya de Barcelona i comprar una butlleta de 2€. Tota la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3 d’enguany per a la recerca de les malalties del cor. Molta sort a tots!

5. Al llarg del matí en passarà una de grossa. No podem posar-ho perquè mentre estem fent el post encara no tenim el link del que passarà però serà molt xulo. Estigueu atents….Serà al llarg d’aquest matí.

Apunta’t a la newsletter