Sabeu on som? Prenent mides pel 16 de febrer.

Sabeu on som? Prenent mides pel 16 de febrer.

Amics, després del doble Palau de la Música i Teatre Joventut, la pròxima parada és el proper dijous 11 de desembre a l’Auditori de Sant Cugat.

I què passa aquest proper dijous? Doncs el tradicional concert benèfic d’Els Amics de les Arts i els seus amics. Serà una nit on ens rodejarem d’amics músics per una causa benèfica.

I quins són aquest amics músics? Doncs són en Roger Mas, en Joan Dausà, Els Catarres, CyBee, les Mamzelles i els Blaumut. Amb amics com aquests la nit serà rodona!

I per qui va la recaptació? En aquesta tercera edició la recaptació de la nit la destinarem íntegrament a la recerca contra el càncer infantil que porta a terme l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’equip del Doctor Sánchez de Toledo.

El benèfic d'Els Amics de les Arts

El benèfic d’Els Amics de les Arts

I què esteu fent aquest dies abans del concert de l’11? Aquest dies hem aprofitat per assajar les col·laboracions que farem amb els grups convidats i també hem anat a prendre mides. Els quatre ens vam escapar al Gran Teatre del Liceu per veure’l, passejar-lo i sobretot sentir la presència de la sala gran, i realment és un teatre im-pres-sio-nant! Recordeu, el primer Liceu de la història d’Els Amics serà el dia 16 de febrer al Suite Festival.

Els amics aterren aquest gener a l'Stroika. Festassa a Manresa.

Els amics aterren aquest gener a l’Stroika. Festassa a Manresa.

I teniu noves dates a la vista? Sí, confirmat el concert del dia 23 de gener. Serà a Manresa a la súper Sala Stroika. Les entrades ja estan a la venda.  I aquest mes de gener tenim un altre concert a punt de confirmar. Ben aviat el podrem comunicar.

I teniu algun vídeo xulo per ensenyar-nos al post d’avui?

Sí. Us deixem amb la peça que va fer en Kurti des de la seva torre de control del  final del concert del Palau de la Música. Sense paraules!

 [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YvhqG9m_7tg]

Salut a tots!

 

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter