L'Hospitalet. La nit del tiburón

L’Hospitalet. La nit del tiburón

Després d’una nit molt grossa, com va ser la del Palau, sempre ve una nit on pot passar de tot. Del Palau al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat.

A davant teníem un teatre fantàstic, obert com una flor, on podíem veure amb claredat a tot el públic i sobretot que sonava com els àngels. L’ambient era ideal, de festa, i ple fins la bandera i amb ganes de concert. I nosaltres simplement estàvem relaxats, molt2 relaxats…I només amb aquesta combinació alquímica d’ingredients passen coses inexplicables. La nit del “tiburón”.

El trio de coristes a tope com sempre.

El trio de coristes a tope com sempre. (foto: Lauranton)

El concert va començar amb molt bon ritme, cantant sobre el pas del temps de la vida de la Melinda, i després del segon tema,  a Corredor de fons, en Joan Enric ens va fer memòria de que a la gira passada en aquell mateix lloc el públic va portar peixos de cartró fets de casa que van inundar el teatre. I mentre recordàvem l’efemèride dels peixos i dels taurons a l’Eduard li ve al cap l’única cançó mai escrita dedicada als taurons. Però la cosa es va queda aquí, amb un simple comentari (de moment).

L'home, the man!

L’home, the man! (foto: Sílvia Jardi)

El concert va seguir i el públic i els Amics estàvem en perfecte sincronia…xerràvem pels descosits, tocàvem a plaer i les cançons eren propulsades endavant pels càntics de la gent que no deixaven escapar ni una sil·laba de text. I de cop torna, com una gran onada fresca, el clam del públic demanant amb insistència que cantem la cançó del “tiburón”…i com que les coses bones es fan esperar i davant del convenciment del públic, per fi va arribar el moment. Va ser just abans d’entrar als bisos quan tothom es va abandonar al ritme desenfrenat, frenètic i percutiu del tiburón. I per sort algú tenia la càmera a mà per captar el moment.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Qc0inSj7j_c]

Després d’això tot ja feia baixada. El concert estava imparable i un cop vam arribar a bon port al gran final coral de Louisiana ens vam regalar la cirereta del pastís de sortir a firmar i esta una bona estona amb vosaltres.

In action (foto: Jutdiht Pujadas)

In action (foto: Jutdiht Pujadas)

Gràcies per la gran rebuda Hospitalet, i sempre és un plaer passar per casa vostra.

Apunta’t a la newsletter