Amics, després de veure totes les propostes en vídeos que ens heu fet arribar cantant la lletra adaptada pel Capitán Urias de la cançó Museu d’Història Natural, el mateix Capitán ens ha comunicat aquest matí després d’una nit d’insomni i deliberació que la guanyadora del concurs és la Gemma Blanch Nieto. Felicitats Gemma! El premi ja el saps. Una entrada dobla per assistir al concert del proper dissabte 13 de desembre al Teatre Principal de Badalona.  Per recollir el premi posa’t en contacte amb nosaltres via email a amicsdelesarts@gmail.com.

Aquí us deixem un tastet de la seva adaptació.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YdM_6oQQfKg]

Des d’aquí gràcies a tots i a totes per participar a la iniciativa. Sabem que no era fàcil posar-se davant d’una càmera de vídeo i gravar-vos cantant, així que volem felicitar a tots els participants. Ara mateix tenim el Capitán Urias tancat sense veure la llum del dia i menjant galetes Príncipe mentre edita una superpeça amb totes les vostres participacions. Quan la tingui acabada la publicarem al post…així tothom es podrà veure en acció.

I seguim…

No parem quiets. Ahir vam escapar-nos a Girona. I prepareu-vos perquè en passarà una de grossa!

No parem quiets. Ahir vam escapar-nos a Girona. I prepareu-vos perquè en passarà una de grossa!

Nosaltres no parem quiets. Com ja us vam dir via twitter i instagram, ahir dimecres érem a la ciutat de Girona. I és que n’estem preparant una de grossa…de molt grossa (i curiosament de petita a l’hora!). No podem avançar-vos res fins el proper dimecres 10 de desembre però serà molt xulo, ja veureu! Estigueu atents al bloc.

I ara ve Nadal i no matarem el gall, però a la tia Pepa li recomanem passar per la botigueta d’Els Amics amb els nostres Packs Nadalencs: Pack per Catalogar, Pack Animal i el Jurassic Pack. Hem vist que a l’Fnac, per aquestes dates ,també s’han animat amb el Pack Els Amics 2×1 (Espècies per Catalogar + Tenim Dret a fer l’Animal). Així que ja ho sabeu…Packs per tothom!

Captura de pantalla 2014-12-04 a las 9.37.23

Passeu un bon dijous. Nosaltres ara a les 10h comencem l’assaig del concert benèfic del proper dijous 11 de desembre a Sant Cugat. Aquest matí revisitarem en Roger Mas i Blaumut. Que no pari!!

 

Apunta’t a la newsletter